Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Trump Coca-Cola tarifini değiştiriyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
17 Temmuz Perşembe 2025, 12:59

| Güncellendi 13: 24 saat.

Coca-Cola, ülkenin cumhurbaşkanı Donald Trump'a göre, yüksek fruktozlu mısır şurubu yerine kamış şekeri kullanmak için Amerika Birleşik Devletleri'ndeki alkolsüz içeceklerinin formülünü değiştirmeyi kabul etti. Başkanın kendisi, şirketin tüketiciler için “daha iyi” bir tarifine olan bağlılığını kutladığı TruthSosyal hesabı aracılığıyla anlaşmayı duyurdu.

Beyaz Saray tarafından sosyal ağlarda da yayınlanan bir mesajla yazılan Trump, “Coca-Cola ile ABD'de Coca-Cola'da gerçek kamış şekeri kullanımı hakkında konuşuyorum ve eriştim.” «Coca-Cola'da sorumluluk sahibi olanlara teşekkür etmek istiyorum. Bu sizin açınızdan çok iyi bir karar olacak. Göreceksin. Sadece daha iyi! ”Başkan ekledi.

“Konuşuyorum @Coca-Cola Amerika Birleşik Devletleri'nde Kola'da gerçek kamış şekeri kullanma hakkında ve bunu eklediler. Coca-Cola'daki otoriteye sahip olanlara teşekkür etmek istiyorum. Bu değişken iyi bir hareket olacak – göreceksiniz. Sadece daha iyi! ” – Başkan Donald J. Trump pic.twitter.com/9l27oxlyuj

– Beyaz Saray (@Whitehouse) 16 Temmuz 2025
Atlanta'daki merkezinden bu yana çokuluslu, “İkonik Coca-Cola markamız için Başkan Trump'ın coşkusuna” teşekkür etti ve “Soon” un ürünlerinin yeni sürümleri hakkında daha fazla bilgi sunacağını belirtti. Şu anda, Amerika Birleşik Devletleri'nde satılan orijinal Coca-Cola tarifi yüksek fruktozlu mısır şurubu içerirken, İspanya veya Meksika gibi diğer ülkelerde şeker ana tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır.

Şirket henüz değişim tarihini henüz doğrulamamış olsa da veya tüm ürün hatlarını etkileyecekse, jest, ülkedeki en sembolik markalardan birinde sembolik bir dönüşü temsil eder ve ayrıca gıda formülasyonu konularına alışılmadık bir başkanlık müdahalesini yansıtır.

Yorum

Bir Hata Bildir