Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ünlü Flecha fırını şehirde yeni bir yer açıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
23 Aralık 2023 Cumartesi, 09:20








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Flecha fırını şehirde yeni bir yer açtı. İlk işletmesini Santibáñez de Bernesga’da açtıktan neredeyse yetmiş yıl sonra, tesisin yakın zamanda açılması, zamanla kayda değer bir tanınma kazanan bir işletmenin şehirdeki varlığını daha da güçlendiriyor. Kesinlikle bu 2023, ailenin unutamayacağı bir yıl oldu.

Üçüncü nesil tef sanatçısı Daniel Flecha, Rimini’de (İtalya) düzenlenen Uluslararası Şehirde Ekmek Şampiyonası’nı kazanan milli takımın bir üyesiydi. Uzmanların damak zevkinden kaçmayan somunların hazırlanmasında Flecha’nın iyi çalışmasını vurgulayan bir ödül.

Arjantin Cumhuriyeti’nde bulunan yeni lokasyon, Arrow ailesine ait işletmelerin uzun listesine katılıyor. 2000 yılında Calle Santos Ovejero 27’de bir lokasyon açarak şehre sıçradılar. Orada, León’da eşsiz bir ekmeğin tadına bakmanın yanı sıra, müşteriler mükemmel kalitede hamur işi lezzetlerinin de tadını çıkarabilirler. Fırının başarısı anında gerçekleşti ve bir süre sonra Mariano Andrés Bulvarı 91 numarada yeni bir lokasyon gün yüzüne çıktı.


Yeni Flecha fırınının tesisleri.



İkincil resim 1 - Yeni Flecha fırınının tesisleri.



İkincil resim 2 - Yeni Flecha fırınının tesisleri.



Yakın zamanda, Calle Señor de Bembibre, 17’de Flecha fırınının mührünü taşıyan yeni bir kafeterya kapılarını açacak. Şimdi, bu yeni açılışla birlikte artık her zaman kaliteyi tercih eden fırıncılardan oluşan bir aile tarafından işletilen beş işletme var. , çok iyi hakim oldukları geleneksel üretim tekniklerini bir kenara bırakmadan.


Yeni ve çok merkezi bir konum



“İlerleme geri dönüştedir.” Başarılı formülünü şehrin merkezindeki yeni lokasyonunda sürdürmeye çalışacak bir fırının felsefesi bu. Yeni bir iş kurmanın getirdiği zorluklara rağmen Daniel Flecha, Leon adını sınırlarımızın ötesine taşıyan aile şirketinin bu yeni aşamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Daniel Flecha, tesisi süsleyen duvar resminin baş kahramanıdır.


Daniel Flecha, tesisi süsleyen duvar resminin baş kahramanıdır.


2019 Ulusal Zanaatkar Pişirme Şampiyonası’nda birincilik ödülünü kazandıktan yıllar sonra Daniel, çocukluğundan beri zanaatı ilk elden deneyimlemenin sektördeki başarılı kariyerinde kendisine nasıl yardımcı olduğunu fark ediyor. Arjantin Cumhuriyeti’nde yöneteceği yeni tesislerle genişletmeye devam edeceği olağanüstü kişisel kariyeri.





Hata bildir
 
Üst