Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Unicaja Banco, CAP yardımının ilerlemesinde bir kez daha işbirliği yapıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Unicaja Banco, Ortak Tarım Politikası (PAC) 2023’ten gelen yardımın işlenmesi için kampanyayı başlattı; uygulama dosyaları. Özellikle, işletme 800 milyon avroyu aşan bir ön onaylı kredi hattını etkinleştirmiştir.

Unicaja Banco, her zamanki finansmanının yanı sıra, avansı Endülüs, Asturias, Cantabria, Castilla y León, Castilla-La Mancha ve Extremadura’daki çiftçilere ve çiftçilere sunulacak olan bu ön onaylı kredi hattını sunmaktadır. Tam da bunun için işletme, bu toplulukların Hükümetlerinin Tarım Bakanlıkları ile yeniden işbirliği yapar.

800 milyon

Başvuru dosyasını kuruluş aracılığıyla kaydettiren müşterilere yönelik ön onaylı krediler için 800 milyon avroyu aşan bu hatla ilgili olarak, avantaj, müşterilerin ödemeyi karşılayacak miktarlara hızlı ve hızlı bir şekilde sahip olabilmeleridir. talep edilen yardım miktarı ile karşılanan ihtiyaçlar. Aynı şekilde, bu teklif, tarımsal işletmelerin modernizasyonu ve iyileştirilmesi için ön onaylı beş yıl vadeli yatırım kredileri ile genişletilmektedir.

Mali kuruluşun Endülüs, Kastilya ve Leon, Kastilya gibi bölgelerin çeşitli yerlerinde düzenlenen farklı konferanslar aracılığıyla çiftçilere ve çiftlik sahiplerine OTP yardımı için yeni düzenleyici çerçeve hakkında bilgi ve tavsiye sunmaya devam ettiğine dikkat edilmelidir. La Mancha ve Extremadura, sektördeki dernek ve kuruluşlarla işbirliği içinde. Böylelikle 2023’ten 2027’ye kadar uygulanacak olan yeni OTP’nin temel yenilikleri, tarımsal işletmelerin rekabet güçlerini ve verimliliklerini artırmak için geliştirilmesinde karşılanması gereken yeni ihtiyaç ve talepleri netleştirmek amacıyla izleyici ile buluşuyor. . .

Unicaja Banco’nun kırsal bölgeye sürekli destek taahhüdü, hem finansal hem de koruma ve danışmanlık hizmetlerinin sağlanması, özel anlaşmaların geliştirilmesi ve sahadaki şirketlere katılımın yanı sıra eğitim günlerinde olduğu gibi bilgi aktarımı anlamına gelir. .

OTP 2023 kampanyası

CAP sübvansiyonları (zeytinlikler, koyun, keçi ve sığır, tarla bitkileri, protein bitkileri, endüstriyel ürünler, kabuklu meyveler vb.) almak için başvuruların sunulacağı dönemin başlaması vesilesiyle başlatılan kampanyaya Unicaja Banco’nun katkısı vardır. deneyim ve güvenin sunulduğu teknik, insani ve finansal imkanların her ikisi de müşteriler tarafından özellikle değer verilen unsurlardır.

Unicaja Banco, bu müşterilerin mevcut kampanya için farklı yardım hatlarına başvurmalarını kolaylaştırır. Bunu yapmak için, hem çiftçiler hem de çiftçiler finansal kuruluşun Andalusia, Asturias, Cantabria, Castilla y León, Castilla-La Mancha ve Extremadura’daki ofisleriyle iletişime geçerek kuruluşun yöneticilerinden özel tavsiye ve yardım alabilirler. istekler.

Kısacası, bu yardımların Unicaja Banco tarafından işlenmesi, yararlanıcılara dosyalarının tavsiye, yönetim ve kişiselleştirilmiş işleme ile ilgili avantajlar ve diğer hususların yanı sıra, sübvansiyon edilen tutarla peşin ve faizli veya faizsiz sayma imkanı sağlar. önemli koşullar.

son tarihler

Son tarihlere gelince, tarımsal yardım başvurularının sunulması için ilgili tarafların avans sözleşmesi yapmak için 31 Mayıs’a ve 31 Ekim’e kadar süreleri var. Unicaja Banco’nun genel olarak tarım sektöründe ve özel olarak Endülüs, Asturias, Cantabria, Castilla y León, Castilla-La Mancha ve Extremadura’daki deneyimi, hizmetlerinin çiftçilerin ve çiftçilerin ihtiyaçlarına sürekli olarak uyarlanmasında açıkça görülmektedir.

Hatta ana kooperatifler ve tarım kuruluşları ile yaptığı anlaşmalar sayesinde bu profesyonellere çok çeşitli özel ürün ve hizmetleri ayrıcalıklı koşullarla sunmaktadır.