Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

UTE ISEVI ve La Moderna, Leon'u kuzeybatı İspanya'daki yol eğitiminin merkez üssüne dönüştürüyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
19 Eylül 2024 Perşembe, 17:08

| 17:59'da güncellendi.

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Sürücü kursu öğretmenleri için yeni pozisyonlar oluşturulmadan geçen birkaç yılın ardından León, arka arkaya üçüncü kez İspanya'nın kuzeybatısındaki geleceğin karayolu trafik eğitimi öğretmenleri için derslerin verildiği şehir oldu. Bu yeni edisyonda kurs, Castilla y León, Galiçya, Asturias, Bask Bölgesi ve Cantabria'dan 35 katılımcıyı bir araya getiriyor.

UTE ISEVI (Akıllı Sürüş/Vallabona Eğitim Merkezi) tarafından seçilen merkez olarak Autoescuela La Moderna işbirliğiyle verilecek ve 17 Eylül'den Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan, geleceğin karayolu trafik eğitimi profesyonellerine yönelik teorik-pratik eğitim. .

Trafik Genel Müdürlüğü tarafından daha önce yapılan çeşitli sınavları geçtikten sonra seçilen bu 35 aday, bu iki ay boyunca teorik dersleri sınıfta ve uygulamalı olarak da Trafik Genel Müdürlüğü'nün ikili kontrolünden vermelerini sağlayacak yüz yüze eğitim alacaklar. Böylece onları geleceğin sürücülerini eğitmek için gerekli araçlarla donatıyoruz.

Son dönemde yapılan bu yeni çağrılarla yıllardır yaşanan öğretmen açığının giderilmesi bekleniyor.

Hata bildir