Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Uyanış Büyük Selçuklu’nun yıldızı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na geliyor! O isim yeri yerinden oynatacak

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın kaleme aldığı TRT 1’in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesiyor.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Buyruk Benderlioğlu ve Pelin Akil üzere isimlerin paylaştığı Es Sinema imzalı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi, her geçen kısım reytinglerdeki muvaffakiyetini da artırıyor.

İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, perşembe akşamlarına damga vuruyor.

Son periyotlarda sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen diziden izleyicileri sevindiren bir haber geldi. Sevilen dizinin takımına usta bir oyuncu katıldı.

Bülent Alkış Barbaroslar’da

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 14 Nisan Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 27. kısım fragmanı yayınlandı. Fragmanla bir arada diziye yeni bir oyuncunun dahil olduğu öğrenildi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği Ömer Hayyam karakteriyle isminden kelam ettiren Bülent Alkış, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin takımına dahil oldu.

Bülent Alkış, dizinin 27. kısmından itibaren Kemal Reis karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Osmanlı Devleti’ne bağlı Türk korsanlar ortasında en büyüğü ve en meşhuru olan Kemal Reis, Piri Reis’in amcasıdır.

Namı bütün Akdeniz’e yayılmış olan Kemal Reis, Osmanlı Devleti’nin ve sultanın en beğenilen ve ayrıcalıklı erkeklerindadır. olağanüstü yetkilerle donatılmış bir kişidir.

Oruç ve Hızır’ın dünyasına girdikten daha sonra gerek olaylarda koyduğu tutum, gerekse verdiği kararlarla büyük tesirler uyandıracak; Osmanlı-Venedik Savaşı’ndaki rolüyle Modon Kalesi’nin fethedilmesinde kıymetli bir rol oynayacaktır.
 
Üst