Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Vodafone, Orange’ın MásMóvil ile birleşmesinden sorumlu kişiyi imzaladı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
28 Haziran 2023 Çarşamba, 14:40

| 18:04’te güncellendi.


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Operatör yaptığı açıklamada, Vodafone’un “ticari rekabet gücünü geri kazanmak ve büyümeyi ve kârlılığı yeniden artırmak” için bu Çarşamba günü Federico Colom’un İspanyol yan kuruluşunun Strateji ve Dönüşüm bölümünün yeni direktörü olarak atandığını duyurdu. Ve Colom’unki herhangi bir atama değil, aynı zamanda yönetici, Orange ve MásMóvil’in Avrupalı yetkililer tarafından analiz edilen ve yılın ikinci yarısında yürürlüğe girebilecek birleşmesinden en çok sorumlu olanlardan biri.


İspanya’daki operatörün başına Portekizli Mario Vaz’ın atanmasının ardından Vodafone, kârlılığa dönüş yolunda dönüşüm girişiminde bir adım daha atıyor. Colom, telekomünikasyon sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahiptir ve Orange’dan önce Vodafone’da Finansal Planlama Direktörü olarak görev yapmıştır.


Federico Colom, Vodafone İspanya'nın yeni Strateji ve Dönüşüm Direktörü.


Federico Colom, Vodafone İspanya’nın yeni Strateji ve Dönüşüm Direktörü.


CR





Kuruluşu 3 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ve ekibinde Toptan Satış Direktörü Luis Jiménez, Strateji Direktörü Pilar Marzo ve Vodafone İspanya Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Jaime de Andrew yer alacak. Colom, bu eklemeden duyduğu memnuniyeti dile getiren CEO Mario Vaz’a doğrudan rapor verecek: “Federico, sektör hakkında derin bilgi birikimi ve hem İspanya’da hem de uluslararası pazarlarda telekomünikasyon sektöründe uzun bir kariyere sahip olağanüstü bir lider. Onun vizyonu ve tecrübesi, pazarımızda strateji değişikliği ve dönüşümü hızlandırmak için çok önemli olacaktır” dedi.

Colom, Valencia Üniversitesi’nden İşletme Çalışmaları derecesine ve EOI-Manchester Business School’dan uluslararası MBA derecesine sahiptir. Ayrıca bu yılın Mayıs ayında IESE Business School’da üst düzey bir işletme yönetimi programını tamamladı.






Yorum





hata bildir
 
Üst