Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Vodafone üçüncü mali çeyrekte gelirini %2,3 düşürdü

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
5 Şubat 2024 Pazartesi, 10:06

| 10:51 güncellendi





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Şirkete göre Vodafone'un cirosu, İngiliz operatörün üçüncü mali çeyreği olan Ekim ve Aralık 2023 arasında 11 milyar 372 milyon avroya ulaştı. Bu, bir önceki yıla göre %2,3'lük bir düşüşü temsil ediyor.

Ancak Türkiye'deki döviz kuru ve yüksek enflasyonun yanı sıra birleşme ve satın almaların etkisi hariç, karşılaştırılabilir bazda sonuçlar sunan organik açıdan Vodafone'un cirosu %4,2 arttı.


Vodafone'un hizmet gelirleri, İngiliz telefon operatörünün üçüncü mali çeyreğinde, bir önceki yılın aynı dönemine göre %1,4 düşüşle 9 milyar 383 milyon euro olurken, organik anlamda %4,7 arttı.

Ekim ve Aralık ayları arasında Vodafone'un hizmet gelirleri Almanya'da %0,3 artışla 2 milyar 892 milyona, İngiltere'de ise %5,5 artışla 1 milyar 400 milyona ulaştı. İtalya'da operatörün geliri %1,3 düşüşle 1.057 milyona, İspanya'da ise hizmet faturaları %7,5 düşüşle 848 milyona düştü.


Vodafone CEO'su Margherita Della Valle şunları vurguladı: “Bulut ve Nesnelerin İnterneti hizmetlerimizin %20'den fazla büyümesiyle Vodafone Business'ın daha da hızlanmasıyla desteklenen hem Avrupa hem de Afrika'da üçüncü çeyrekte hizmet gelirlerimizde iyi bir ivme yakaladık.” grup.

“İngiltere ve İspanya'da açıklanan işlemler iyi ilerliyor ve İtalya'da aktif görüşmelerde bulunuyoruz. Yönetici, “Dönüşümümüzü hızlandırmak için Microsoft ve Accenture ile de stratejik ortaklıklara girdik” diye ekledi.






Yorum





Hata bildir
 
Üst