Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel amuda kalktı, bedenini saran taytı olay oldu! ‘Çok güzelsin be kadın’

Beykozlu

New member
2009 yılında Miss Belçika Hoşu seçilen Zeynep Sever, 2010 yılında Fenerbahçe’nin eski kalecisi Volkan Demirel ile nikah masasına oturdu.

Bu evliliğinden Yade ve Yeda isminde iki kız çocuğu olan Zeynep Sever Demirel, evliliğinin birinci periyotlarında magazin basınından ve toplumsal medyadan uzak durdu.

Daha evvel fotoğrafçılık yaptığı bilinen Zeynep Demirel, ondan sonrasında oyunculuğa soyundu ve şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde rol alıyor.

Dizide Amelie karakterine hayat veren Demirel, birinci oyunculuk tecrübesi bulunmasına karşın performansıyla alkış topluyor.

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de kendine hayran bırakan hoş oyuncu, toplumsal medyayı oldukça faal kullanıyor.

Instagram’da 500 bini aşkın takipçisi bulunan oyuncu, birbirinden hoş ve tezli pozlarını hayranlarının beğenisine sunuyor.

Üslubu ve pozlarıyla son periyotların konuşulan isimlerinden olan tescilli hoş, son paylaşımıyla da isminden kelam ettirdi.

AMUDA KALKTI

Spora karşı farklı bir tutkusu olan iki çocuk annesi Zeynep Sever Demirel, amuda kalktığı anları, Instagram hesabından ”bu biçimde dans” notuyla paylaştı.

Bedenini saran siyah taytı ve siyah spor atletiyle düzgün fiziğini gözler önüne seren Demirel, paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

32 yaşındaki oyuncuya, ”Kim der 2 çocuk annesi”, ”Fiziğiniz ne kadar güzel”, ”Taş üzeresin yenge”, ”Bu bayan gerçek mi”, ”Çok güzelsin be kadın” yorumları yapıldı.
 
Üst