Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel omzunu açıkta bırakan bluzuyla nefes kesti! ‘Maşallah yenge hanım’

Beykozlu

New member
2009 Miss Belçika Hoşu seçilen Zeynep Sever, 2010 yılında eski kaleci, yeni antrenör Volkan Demirel ile hayatını birleştirdi.

Bu evliliğinden Yade ve Yeda isminde iki kız çocuk dünyaya getiren Zeynep Sever Demirel, evliliğinin birinci devirlerinde toplumsal medya kullanmadı.

bir süre magazin basınından da uzak duran Zeynep Demirel, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde rol alıyor.

Dizide Amelie karakteriyle izleyici karşısına çıkan Demirel, birinci oyunculuk tecrübesi bulunmasına karşın performansıyla beğeni topluyor.

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de kendine hayran bırakan Demirel, usulü ve pozlarıyla son devirlerin konuşulan isimleri içinde yer alıyor.

Toplumsal medyayı çok faal kullanan 32 yaşındaki tescilli hoş, son pozuyla gündem oldu

Hoşluğuyla büyüledi

Model ve oyuncu Zeynep Sever Demirel, toplumsal medya hesabından omzunu açıkta bırakan bluzuyla verdiği pozunu paylaştı.

Instagram’da 500 bini aşkın takipçisi bulunan Zeynep Demirel’in paylaşımı, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Kusursuz fiziğiyle hayranlarını mest eden oyuncuya “Volkan epeyce şanslı”, ”Maşallah yenge hanım”, ”Kadın bir harika” yorumları yapıldı.
 
Üst