Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yağmur Tanrısevsin otomobilde poz verdi, doğal hoşluğuyla takipçilerini mest etti! ‘Ateş ediyorsun be kadın’

Beykozlu

New member
Lisans eğitimini Marmara Hoş Sanatlar Fakültesi Seramik kısmında tamamlayan Yağmur Tanrısevsin, Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim aldı.

Etkin olarak boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, fotoğraf üzere sanat ve spor kısımları ile ilgilenen Yağmur Tanrısevsin, birinci vakit içinderda İsmini Feriha Koydum dizisiyle kamera karşısına geçti.

2013 yılında rol aldığı Aşk Ağlatır sinemasıyla sinema dünyasına adım atan Yağmur Tanrısevsin, başrolünü Kerem Bürsin ile paylaştığı Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle büyük bir üne kavuştu.

İngilizce oynadığı Amerika ortak üretimi birinci sinema olan The Tragedy isimli endişe sinemasında Jennifer rolünü canlandıran Tanrısevsin; Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı üzere dizilerde uzunluk gösterdi.

Son olarak başrolünü Gökhan Alkan ile paylaştığı Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteriyle isminden kelam ettiren Tanrısevsin, bir müddetdir dinleniyor.

Toplumsal medyayı pek faal kullanan 31 yaşındaki hoş oyuncu, savlı paylaşımlarıyla magazin gündemine geliyor.

Doğal hoşluğuyla büyüledi

Her paylaşımıyla olay olan Yağmur Tanrısevsin, son olarak Instagram hesabından otomobilde çekildiği bir pozunu paylaştı.

Hoşluğuyla nazarannleri mest eden Tanrısevsin, paylaşımına ‘‘Trafikte fakat keyifli bir günden” notunu düştü.

Tanrısevsin’in doğal hoşluğunu gözler önüne serdiği karesi, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Hayranları, hoş oyuncuya, ”Güneş doğmasa da olur bana bu ışık yetiyor”, ”Gülüşüne kurban olduğum”, ”Nasıl hoş nasıl doğal”, ”Ateş ediyorsun be kadın”, ”Gülüşüne dünya sığdıranlarda bugün” biçiminde yorumlar yaptı.
 
Üst