Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yaprak Dökümü’nün platonik komşu kızı Sedef’i bir güzelleşti! ‘Şevket net pişmandır’

Beykozlu

New member
Reşat Nuri Güntekin’in mükemmel romanından televizyonda uyarlanan Yaprak Dökümü dizisi, Türk televizyon tarihinin en değerli üretimleri içinde yerini aldı.

Başrollerinde Halil Ergün, Fahriye Evcen, Deniz Çakır, İnanç Hokna, Gökçe Bahadır ve Bennu Yıldırımlar üzere isimlerin rol aldığı Yaprak Dökümü dizisi, adeta bir aile dramını ekranlara getirdi.

Geleneklerine bağlı bir ailenin toplumsal ve ekonomik kaidelere direnişi ve çöküşünü mevzu alan Yaprak Dökümü, yıllar evvel final yapmasına karşın oyuncu grubuyla hala milyonların hafızasında yerini koruyor.

SEDEF KARAKTERİYLE ÜNLENDİ

Yaprak Dökümü dizisinde Ali İstek Beyefendi ve ailesinin kapı komşuları Irmak Hanım’ın kızı rolündeki Sedef, Şevket’e olan platonik aşkı ve suskunluğu ile dikkat çeken karakterlerdendi.

Sedef karakteri ile yıldızı parlayan hoş oyuncu ise Seda Demir’di.

Yaprak Dökümü’nün akabinde birkaç projede daha yer alan hoş oyuncu, son olarak bahtını Survivor’da denedi.

Şimdilerde ekranlardan uzak kalan Seda Demir, iş konusunda yeterli tercihler yapamadığını bu sebeple TV dünyasından uzak kaldığını deklare etti.


SON HALİYLE BÜYÜLEDİ

Şimdilerde 39 yaşında olan Seda Demir, adeta senelera meydan okuyor.

Hoşluğundan hiç bir şey kaybetmeyen oyuncuyu gorenler, “seneler yaramış”, “hiç değişmemiş”, “hala genç ve güzel” yorumlarında bulunuyor.

İşte Yaprak Dökümü’nün günahsız yüzlü platonik Sedef’inin şimdiki hali…
 
Üst