Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargı’nın aşk adamı Ilgaz’ın oyuncu kardeşini görür görmez nefesiniz kesilecek! ‘Yok bu biçimde bir yakışıklılık’

Beykozlu

New member
Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa kısmından mezun olan Kaan Urgancıoğlu, oyunculuğa öğrenciliği sırasında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak başladı.

Üniversiteyi bitirdikten daha sonra New York’taki Stella Adler Studio of Acting’de oyunculuk eğitimi alan Kaan Urgancıoğlu, Türkiye’ye döndükten daha sonra Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Drama kısmında yüksek lisans yaptı.

Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Buyruk Kozcuoğlu karakteriyle büyük bir üne kavuşan Urgancıoğlu, şimdilerde Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide Savcı Ilgaz karakterine hayat veren ve partneri Pınar Deniz ile büyük bir ahenk yakalayan Urgancıoğlu, performansının yanı sıra güzelliğiyle da kendine hayran bırakıyor.

Toplumsal medyayı etkin kullanan ve Instagram’da 2,4 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, paylaşımları ile de büyük ilgi görüyor.

40 yaşındaki oyuncu, son olarak kendisi üzere oyuncu olan erkek kardeşi Can Urgancıoğlu ile fotoğrafını paylaştı.

”Hangisi Kaan?”

Partneri Pınar Deniz ile gündemden düşmeyen Kaan Urgancıoğlu’nun kardeşi Can’ı bakılırsanler gözlerine inanamadı.

Urgancıoğlu’nun kardeşiyle olan pozu, beğeni yağmuruna tutulurken “İkiz gibiler”, ”Hangisi Kaan?”, ”Yok bu biçimde bir yakışıklılık”, ”Kaan’ın sarışın hali” yorumları yapıldı.


Tıpkı diziden oynamışlar

Ağabeyi Kaan Urgancıoğlu’nun müsaadeden giderek oyuncu olan Can Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinin 31. kısmında acil tıp teknisyeni olarak izleyici karşısına çıktı.

31 yaşındaki Can Urgancıoğlu’nun ağabeyi ile birlikte rol aldığı sahne gündem olmuştu.

Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz gün kardeşini paylaşınca bu manzara bir daha gündeme geldi. Ağabey – kardeşin benzerliğine ise yorum yağdı.
 
Üst