Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargı’nın Ceylin’ini sarı saçlı goren küçük lisanını yuttu! ‘Biri bunun kamera latifesi olduğunu söylesin’

Beykozlu

New member
Ay İmal imzalı, direktörlüğünü Ali Alim’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, birinci kısmı 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Yargı, rekor kırmaya devam ediyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı dizi, toplumsal medya üzerinden ise en çok konuşulan projeler içinde yer alıyor.

Kırmızı Oda dizisinde dikkatleri üzerine çeken hoş oyuncu Pınar Deniz, Aşk 101 ile bunu güzelce katladı ve Yargı’da başrol oldu.

Kaan Urgancıoğlu ile pek yeterli bir ahenk sergileyen Deniz, dizide hırslı bir avukat ola Ceylin’e hayat veriyor.

4 Kasım 1993 yılında dünyaya gelen ve Arap kökenli olduğu bilinen Pınar Deniz, 2016-2018 yılları içinde yayımlanan Vatanım Sensin isimli dizide Yıldız karakterine hayat verdi ve tanındı.

Şimdilerin en meşhur ve sevilen oyuncusu olan Deniz, dün Instagram hesabından paylaştığı sarışın pozla dikkati çekti.

Pınar Deniz’in şoka giren hayranları, “Biri bunun kamera latifesi olduğunu söylesin” stilinde yorumlar yaptı.

PINAR DENİZ ŞAŞIRTTI

Pınar Deniz toplumsal medya hesabında, farklı vakit içinderda çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve hayranları mest oldu.

Oyuncunun birbirinden değişik ve doğal halleri takipçilerinden kısa müddette beğeni ve yorum aldı. Takipçileri oyuncunun paylaşımına, “Umarım bu uzun bir seri olur” halinde yorum yaparak fotoğrafların devamının istedi.


Fakat Pınar Deniz’in sarışın hali bir çok şaşırttı. Peruk taktığını bakılırsan ve rahatlayan hayranları, “Lütfen şimdiki halinden vazgeçme” dedi. Lakin kimileri ise her halinin başka bir havası olduğunu söylemiş oldu.
 
Üst