Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan her şeyi itiraf etti! Gözleri doldu, konuşmakta kuvvetlik çekti

Beykozlu

New member
Ekran macerasına 2005 yılında yer aldığı ”Güneş” dizisiyle başlayan ünlü oyuncu Uğur Aslan; Yer Gök Aşk, Kayıp, Karadayı, Kara Sevda ve Siyah Beyaz Aşk üzere kuvvetli projelerde uzunluk gösterdi.

Şimdilerde başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı ile izleyici karşısına çıkan Uğur Aslan, dizide Eren Komiser karakterine hayat veriyor.

Sergilediği performansla isminden kelam ettirmeyi başaran Aslan, oyunculuğun yanı sıra müzikle de içli dışlı…

Keman ve ney çalabilen başarılı oyuncu, Armağan Çağlayan’ın YouTube yayınlanan ‘Gör Beni’ programına konuk oldu.

Uzun yıllardır oyunculuk yapmasına karşın tanınırlığının yeni yeni artması hakkında konuşan Aslan, bugüne kadar dalda yaşadığı birtakım dertleri şu biçimde lisana getirdi:

”FARKINA VARILMAMIŞ OLMAK ÜZÜCÜ”

”Bunu bir itiraf olarak anlatayım. Çok da küsen, darılan bir imal yoktur. Ben kendimi oyunculuk mesleğinde daima donatmaya çalıştım. örneğin bir oyuncu, enstrüman çalabilmeli, at binebilmeli, spor manasında etkin olabilmeli. Ben ney de üflüyorum, keman da çalıyorum, klâsik savaş sanatlarıyla da ilgileniyorum. Ortaya koyduğunuz efor, sonuç bulsun istiyorsunuz haklı olarak. Lakin bölümün yaptığı ısrar, sizin kenarda bekletilmenize sebep oluyor. Farkına varılmamış olmak ve sahip olduğun kıymetlerin yok sayılması üzücü…”



‘ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’ İTİRAFI

‘Şarkılar Bizi Söyler’ programında sergilediği sahne performansıyla büyük ses getiren Uğur Aslan, senelerdır çabaladığı biçimde bir televizyon programında keşfedildiğini belirterek, ”Popüler bir içeriğin ortasında kendime bir alan buldum lakin orada yaptığım her şey, biriktirdiğimin bir kararıydu. Lakin izleyici, ‘Bir dakika ya! Adam müzik söyleyebiliyor, oyunculuğu da iyi’ diyor ve gün sonunda, sana hakkını teslim ediyor. Bunu 50 yaşında yapıyor ancak hayli da kıymetli değil. Keşke o uğraş ve uğraşı gösteren beşerler, epey daha çabuk karşılık bulabilse.” tabirlerini kullandı.


GÜMÜŞ DİZİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Uğur Aslan, Ankara Üniversitesi’nde Tiyatro kısmını bitirdikten daha sonra başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in paylaştığı Gümüş dizisiyle ekran macerasına başladı.

Gümüş dizisinin senaryosunu, eşi Sema Ergenekon’un çabucak hemen öğrencilik senelerında yazdığını anlatan Aslan, ”Sema, ‘Bunu yazıyoruz ancak rastgele bir kanal kabul eder mi sanki?’ demişti. Ben de ‘Sen yaz bakalım. Tahminen The Washington Post’a haber olur’ demiştim ve sahiden de haber olmuştu. Zira, Gümüş dizisi yurt dışına satılan birinci Türk dizisiydi.” tabirlerini kullandı.


”SENARİSTİN KOCASI OLDUĞUM İÇİN…”

Şimdilerde rol aldığı Yargı dizisi hakkında da konuşan Aslan, ”Sette senaristin kocası olduğum için dedikodu yapamıyorlar.” diyerek gülme krizine girdi.

Aslan, kelamlarının devamında, ”Oyuncular, sette senariste laf geçirmeyi epey severler. Geçen gün, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve direktörümüz Ali Alım, senaryo hakkında bir şey konuşuyorlardı. Ben de başım dalgın bir biçimde yanlarında duruyordum. Ali Alım döndü ve ‘Ya artık senin yanında da bunları konuşuyoruz lakin…’ dedi. Ben de ‘Merak etme, ben epey âlâ sır tutarım’ dedim.” tabirlerine yer verdi.


KELAMLARINA DEVAM ETMEKTE ZORLANDI

Çocukluğuna dair bilinmeyenlerini anlatan Uğur Aslan, Hatay’da Amik Ovası’nda bulunan bir çiftlikte büyüdüğünü ve babasının çiftlik çalışanı olduğunu söylemiş oldu.

Uzun yıllar yatılı bir okulda kaldığını anlatan Aslan, husus babasına geldiğinde duygulandı. Aslan, ”Babam okumamı epey istiyordu fakat ovada okul yoktu. bu biçimde olunca birbirimize hasret faturası kesmek zorunda kaldık. 7 yaşımdan 15 yaşıma kadar yatılı okulda okudum. Babacığım ve anacığımla daima bu biçimde bir hasret seyahati yapmak zorunda kaldık.” tabirlerini kullandı.

Anne ve babasının hayli yeterli beşerler olduklarını ve şu anda hayatta olmadıklarını belirten ünlü oyuncu, sadece ”baba” sözüyle bile hüzünlendiğini söyleyerek, kelamlarına devam etmekte zorlandığını belirtti.


3 ÇOCUK BABASI

22 yıldır senarist Sema Ergenekon ile evli olan Uğur Aslan, beraberinde 3 çocuk babası…
 
Üst