Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yasak Elma 159. kısım fragmanı yayınlandı! Nadir’in sonu geliyor!

Beykozlu

New member
İlk kısmı 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan, direktörlüğünü Ece Erdek Koçoğlu’nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yaptığı Yasak Elma’nın 6. dönemi devam ediyor.

FOX TV’de yayınlanan fenomen dizisinin oyuncu takımında ise Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz üzere başarılı oyuncular yer alıyor.

Bu dönem final yapacağı konuşulan dizinin yayınlanan 157. kısım fragmanı, izleyenleri bir daha entrikaya doyuracak.

Neler oldu?

Dün akşam yayınlanan kısımda Seçkin, Yıldız’ın hamilelik planını ortaya çıkardı. Her şeyi Doğan’a anlattı. Nadir ve Yıldız içinde gerginlik devam ederken Doğan’ın başı daha epey karıştı.

Diğer yandan Zeynep, kendisini gizlice evlendirdikleri için annesini ve kardeşini terk etti. Kağıt üzerinde evli olduğu Engin’in meskenine taşındı.

Kumru’nun bir müddetdir ağır hisler hissettiği hekim ise, annesi Handan’ın deri ilgisi yaşadığı kişi çıktı.

Yeni kısımda neler olacak?

Yıldız ve Seçkin, düzenlenen yılbaşı partisinde tartışmaya devam ediyor. Öbür yandan Handan, doktor’u partiye çağırıyor. Doktor’un Kumru ile karşılaşıp karşılaşmayacağı ise merak konusu.

Son sahnede ise, Doğan tüm yaşananlara karşın Yıldız’a olan hislerini saklayamıyor ve pişman olduğunu lisana getiriyor. İşte yeni kısım fragmanı…
 
Üst