Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yasak Elma’nın Zeynep’i dekoltenin dozunu fazla kaçırdı, açıldıkça açıldı! Gömleğinin düğmelerini çözünce..

Beykozlu

New member
Medyapım imzalı, birinci kısmı 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan Yasak Elma, aksiyon ve entrika dolu kısımlarla devam ediyor.

5. dönemi geride bırakmaya hazırlanan dizinin başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen üzere isimler yer alıyor.

Sosyal medyada viral olan ve her insanın sevdiği bir imal haline gelen Yasak Elma’da yer alan Sevda Erginci, Zeynep karakterine hayat verdi.

3 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen hoş isim, sayısız dizi projesinde yer aldı ve ismini duyurdu.

Karagül dizisi yardımıyla çıkış yapan ve Yasak Elma’da bunu katlayan Erginci, son olarak Elkızı dizisinde seyirci karşısına geçti.

İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte başrolde yer alan lakin umduğu ilgiyi bulamayan hoş isim, uzun müddettir ekranlardan uzak..

Güzel ismin bir daha ne vakit ekranlara döneceği bilinmiyor fakat toplumsal medyadan paylaştığı pozları akılları alıyor.

Son olarak sütyensiz bir pozunu paylaşan ve beğenilen Erginci, toplumsal medya üzerinden gündem oldu.

Sevda Erginci’den gözü pek dekolte

Karagül, Ver Elini Aşk, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş ve Uyanış: Büyük Selçuklu ve Elkızı üzere dizilerde uzunluk gösteren oyuncu Sevda Erginci pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Siyahlar ortasında poz veren oyuncunun derin göğüs dekoltesi toplumsal medyayı salladı. Sevda Erginci’yi nazarannler “Çok seksisin” yorumlarında bulundu.
 
Üst