Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yerli dermokozmetik şirketi, merdiven altı eserlere karşı uyardı

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın datalarına bakılırsa, 2021’de yaklaşık 650 bin kişinin sıhhat turizmi hedefiyle ziyaret ettiği Türkiye’de saç ekimi kesiminin geçtiğimiz devirde yıllık 1 milyar doların üzerinde ciroya ulaştığı biliniyor.

The Mossi London’ın Kurucusu ve CEO’su Fatih Bayram Karabulut


Dünyada saç ekimi bölümüne özel eserler üreten birinci marka olan The Mossi London’ın Kurucusu ve CEO’su Fatih Bayram Karabulut, “Saç ekimi operasyonları Türkiye’yi global turizm sahnesinin değerli oyuncularından biri haline getiren sıhhat turizminin itici gücü olarak konumlanıyor.

Türkiye, İngiltere ve Amerika’da merkezleri olan ve yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulan yeni kuşak dermokozmetik şirketi olarak, saç ekim daha sonrası bakım eserlerimizle Türkiye’nin global sıhhat turizmi ve saç ekimi pazarlarındaki hissesini güçlendiriyoruz” dedi.

HER YIL İKTİSADA 100 MİLYONLARCA DOLAR KATKI

Türkiye’deki saç ekimi klinikleri, fiyat avantajı ve hasta memnuniyeti üzere niçinlerle biroldukca turist tarafınca tercih ediliyor. Saç ekiminin hassas bir operasyon olduğunu ve takip eden devirde özel bakım gerektirdiğini vurgulayan Fatih Bayram Karabulut, “Dünyada birinci kere saç ekim operasyonları daha sonrasında tedavi ve güzelleşme sürecine odaklanan eserleriyle The Mossi London, saç ekim klinikleri tarafınca da öneriliyor.

Ekilen saçların hayli daha yüksek oranda ve sağlıklı çıkmasını sağlayan The Mossi London eserleri, zayıf saçları da güçlendiriyor. Yüksek teknolojiyle ürettiğimiz saç ekimi tedavi ve bakım setleri bölüme ve ülke iktisadına değerli bir gelir kaynağı yaratıyor. Sırf şirket datalarımız, dala yıllık 100 milyonlarca dolarlık katkıda bulunduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

GEÇERSİZ, TAKLİT VE MERDİVEN ALTI ESERLERE DİKKAT!

Fatih Bayram Karabulut; saç ekimi operasyonlarından tam kararın alınmasının bir yıllık bir müddetye karşılık geldiğini ve bunun altı ayının epey kıymetli olduğunu hatırlatarak şu sözleri kullandı:

“Özellikle taklit ve merdiven altı biroldukca markanın kesime girmiş olduğunu görüyoruz. Hijyenik şartlarda üretilmeyen, kalitesiz, ağır kimyasallar içeren bu merdiven altı eserler saç ekim sürecinin akabinde açık yaralara uygulandığında hem hasta sıhhatini tehlikeye atıyor, tıpkı vakitte dala itimadı zayıflatıyor.

Ucuz oldukları için bu markaları yeğleyen kliniklerde, saç ekimi yaptıran bireylerin memnuniyetlerinde önemli oranda düşüş görülüyor. Global arenada ülkemize duyulan itimadı korumak ve müşteri memnuniyetini daha üst taşımak için kliniklerin eser tercihlerinde dikkatli olması gerekiyor.”

“TÜRKİYE’NİN BU ALANDAKİ MUVAFFAKİYETİNİ GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Türkiye’nin birinci, dünyanın öncü saç ekim daha sonrası bakım eserleri markası olarak kurulduklarını, daha sonrasında saç dökülme zıddı eserleri ve cilt sorunlarına yönelik tahlilleriyle alanında dünyaca tanınan bir marka olma yolunda büyük uzaklıklar kat ettiklerini söyleyen Fatih Bayram Karabulut kelamlarını şu sözlerle sonlandırdı:

“Saç ekimi hastalarına özel olarak tasarladığımız, ağır kimyasallar bulundurmayan, tuzsuz, parabensiz, kök hücre ve lipozom teknolojilerinin kullanıldığı hayli özel içeriklere sahip bakım kitlerinin yanı sıra saç bakım, hoşluk ve aroma terapi kategorilerinde üretimler gerçekleştiriyoruz.

Dünyada sıhhat turizmine ve saç ekim sürecine yönelen birinci ve dalın öncü markası olarak yeni yılda, formüllerini Türkiye, ABD ve İngiltere’de yer alan toplam 4 Ar-Ge merkezimizde titiz çalışmalarla geliştirdiğimiz yerli ve kaliteli eserlerimizi daha geniş coğrafyalara ulaştırmak, The Mossi London kalitesiyle daha epey insanı tanıştırmak ve Türkiye’nin bu alandaki muvaffakiyetini güçlendirmek istiyoruz.”

Okumaya devam et...
 
Üst