Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yeşilçam’ın Afacan’ı Menderes Utku, sonunda evleniyor! Playboyluktan vazgeçiren Lübnanlı hoş…

Beykozlu

New member
Yeşilçam’ın unutulmaz üretimleri içinde yer alan Afacan serisinde Sadri Alışık ile bir arada oynayan Menderes Utku, şimdilerde 59 yaşında.

Türk sinemalarının çocuk yıldızları içinde yer alan Menderes Utku, Afacan karakteri ile gönüllerde taht kurmuştu.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Dava Erakalın’ın yaptığı, başrollerinde Sadri Alışık ve Menderes Utku’nun yanı sıra, Bahar Erdeniz, Fikret Hakan, Nebahat Çehre, Aliye Rona, Kuzey Vargın, Dilek Okay üzere isimlerinde yer aldığı 1971 tarihindeki sinema sineması, beğeniyle izlenmişti.

seneler daha sonra annesinin müzikçi olduğunu öğrenip ondan nefret eden terkedilmiş bir çocukla, pak yürekli bir serserinin hikayesini anlatan Afacan’da çocuk oyuncu rolünü Menderes Utku oynamıştı.

Yeşilçam’ın Afacanı

1963 doğumlu oyuncu Menderes Utku, sinemacı bir babanın oğlu olarak kesime Sabır Taşı isimli sinemayla giriş yaptı.

Gençlik senelerında araba sporuna merak salan Menderes Utku, 2001’de sinemaya salon işletmecisi olarak döndü.

Özellikle Afacan isimli sinema serisi ile tanınan olan Menderes Utku, İtalya, Milano Sinema Şenliği ve Antalya Altın Portakal Sinema Şenliği’nde En Başarılı Çocuk Oyuncu ödüllerinin sahibi olmuştur.

Gençlik senelerında oyunculuk mesleğini noktalamış ralli şampiyonalarında yer almaya başlamıştır.

Yara, İftira, Sabır Taşı, Afacan, Afacan Küçük Serseri, Afacan Şahane Çocuk, Gariban ve Parasızlar isimli sinemalarda rol almıştır.


Evleniyor

Afacan karakteriyle her insanın aklına kazınan Utku, son haliyle merak konusu olurken şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Sabah’ın haberine bakılırsa, şimdiye kadar ünlü ünsüz bir hayli bireyle flört eden, fakat iş ciddiye binince ortadan kaybolan 59 yaşındaki Menderes Utku, 30 yaşındaki Lübnanlı sevgilisi Şura Zaatari ile evleniyor.

Evlilik yoluna girmesindeki en büyü sebep ise baba olmak istemesi…
 
Üst