Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu 4.kez evlendi, eşinin hoşluğu büyüledi! ‘Sonunda Sezercik’

Beykozlu

New member
Oynadığı “Sezercik” rolü ile ünlenen İnanoğlu, bir periyodun çocuk yıldızlarındandı fakat ilerleyen yaşlarında oyunculuğu bıraktı ve babasından kalan imal şirketinin başına geçti.

Filmlerdeki yazgısının epey da zıddını yaşamayan Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu, uzun vakittir ekranlarda yer almıyor.

Şimdilerde 55 yaşında Sezer İnanoğlu, evlilik haberiyle gündeme geldi.

İnanoğlu, 4. sefer nikah masasına oturdu, çocukluk aşkı da olan mimar Seyhan Eyiçalışla evlendi.

Önceki evliliklerinden bir çocuğu da bulunan Sezer İnanoğlu, yıllar daha sonra gerçekleşen buluşmalarını evlilikle taçlandırdılar.

Güzelliğiyle dikkat çekti

Seyhan Eyiçalış evlilikleri için şu açıklamayı yaptı:

“2001 yılında kısa süren bir birlikteliğimiz oldu. Sezer bana daima seninle evleneceğiz sıkıntısı. Farklı kaldığımız vakit içinderda daima birbirimizin hatırını sorduk. Çok saygılı bir biçimde arkadaşlığı devam ettirdik. daha sonra yemeğe çıktık. Beni ikna etti evliliğe. Çok pahalı annesi Aysel Hanım’la birlikte Türk örf adetlerine nazaran beni ailemden istediler. Amcası Türker Beyefendi rahatsız olduğu için gelemedi. Büyüğümüz olarak yanımızda görmeyi fazlaca istedik. Sezer’i epeyce seviyorum. Bu niçinle de benden tek bir şey istedi. Köşkte Aysel anneyle bir arada yaşamamızı istedi. Kabul ettim. Çok şükür memnunuz.”

İşte Sezer İnanoğlu’nun eşi Seyhan Eyiçalış!