Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yolanda Díaz, iklim krizini hafifletmek için zenginlere küresel bir vergi teklif ediyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
5 Haziran 2023 Pazartesi, 18:29


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Hükümetin İkinci Başkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Ekonomi Bakanı Yolanda Díaz bu sabah, “iklim krizinin ana kurbanlarını” korumak için büyük servetlere uluslararası bir vergi getirilmesinden yanaydı. Fosil yakıt şirketlerine olağanüstü bir vergi getirilmesini savunmak için Avrupa fonları konulu bir konferanstaki varlığından yararlanan Sumar’ın lideri, “Bunun sadece mümkün değil, aynı zamanda acil olduğuna da inanıyorum” dedi – savunduğu gibi Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri António Guterres tarafından.


Díaz, bu yılki iklim eşitsizliği raporunun, dünya yetişkin nüfusunun %0,001’inin, yani net serveti 100 doları aşan “60.000’den biraz fazla insanın” varlıklarına %1,5 ila %3 arasında bir vergi getirmenin fizibilitesine işaret ettiğini vurguladı. milyon. Ve hem Avrupa kurumlarının hem de Üye Devletlerin on yıl önce İspanya’nın geleceğini “yok eden” bir sosyal kesinti politikasını teşvik etmelerini eleştirdi.

Sumar lideri ayrıca, kendi görüşüne göre, mevcut koalisyon hükümetinin kesintilerden farklı bir şekilde yönetilebileceğini gösterdiğini vurguladı ve Díaz’ın iddia ettiği iyi istihdam verilerinin işgücü reformunun oluşturulmasına yardımcı olduğunu vurguladı.






Yorum





hata bildir
 
Üst