Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Your Honor uyarlaması: Hakim dizisi oyuncu takımı ve karakterleri

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın kaleme aldığı ATV’nin yeni dizisi Hakim, bu akşam prestijiyle ekran macerasına başlıyor.

Yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, genel koordinatörlüğünü ise Akın Topuz’un yaptığı ATV’nin yeni dizisi Hakim, dönemin en merak edilen projeleri içinde yer alıyor.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Ebru Özkan’ın yer aldığı Limon Sinema imzalı Hakim dizisi, senelerca adaleti sağlamak ismine çalışan bir hakimin oğlunun suça karışması ile birlikte yaşadıklarını mevzu ediniyor.

Dünyada izlenme rekorları kıran “Your Honor” dizisinin uyarlaması olan dizinin takımında ayrıyeten Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Seda Akman, Naz Çağla Irmak, Hakan Yufkacıgil ve Gülsen Tuncer üzere isimler de yer alıyor.

Seyirciler, bu akşam birinci kısmıyla izleyici karşısına çıkacak olan dizide kim hangi rolü oynuyor merak ediyor. İşte Hakim dizisinin oyuncu takımı ve karakter tahlilleri…

HAKİM DİZİSİNİN OYUNCU TAKIMI VE KARAKTERLERİ

İdealist ve dürüst bir Hâkim, oğlunun suça karışmasının akabinde, onu koruyabilmek için amansız bir savaşa girer. Hâkim Ömer Arif Derman, karısının ani vefatından daha sonra, oğlu Ozan’la kendine yeni bir dünya kurmaya çalışmaktadır. Bu dünya Ozan’ın kaza kararı birini öldürmesiyle alt üst olur…

Ömer Arif, oğlu Ozan’ı korumak için, bugüne kadar inandığı tüm unsurlarından vazgeçmek zorunda kalır. Çünkü Ozan’ın vefatına niye olduğu genç, bir Mafya önderinin oğludur. Oğlunun hayatının tehlikede olması, Ömer Arif Derman’ı apayrı bir adama dönüştürecek; oğlunu kurtarmak için gireceği savaşta, yalnızca kendini değil, sevdiklerini de ateşe atacaktır…


ERDAL BEŞİKÇİOĞLU (Ömer Arif Derman)

İdealist, zeki ve düzgün kalplidir… Güç durumlar karşısında dahi sükunetini koruyabilen, onurlu bir adamdır. hayatının her zerresinde adaleti gözetir. hiç bir vakit büyük bir serveti olmamış, kazandığı maaşıyla ailesine bakmış ve etrafındaki gereksinim sahiplerine yardım etmiştir. Herkes tarafınca sevilir, sayılır. Karısını kaybettikten daha sonra, oğlu Ozan tüm dünyası olmuştur. Ve o iki kişilik dünyanın içine kimseyi almamıştır… Baba oğul kolay hayatlarını yaşarken, Ozan’ın yaptığı kaza hayatlarını alt üst eder. Ömer Arif oğlunu müdafaaya çalışırken hem bildiklerini unutmak, tıpkı vakitte apayrı bir dünyanın kurallarını öğrenmek zorunda kalacaktır…

YURDAER OKUR (Azem Demirkıran)

Arnavut kökenli bir ailenin en büyük oğludur Azem. ömrü sokaklarda öğrenmiştir. Kendine has bir adalet duygusu vardır. Kolay sonlanmayan, serinkanlı bir adamdır. Ancak gözü döndüğünde, onu durdurmak mümkün değildir. Azem’in olan bitenden daha sonra en hayli değer verdiği ve kaybetmekten korktuğu kişi kızı Deniz’dir. Kızının üzerine titrer. Bu ihtimam kimi birtakım Deniz’le ortasının açılmasına sebep olur. Büyük oğlu Metehan’ın cezaevinden çıkmasıyla baba oğulun bağlantısı Mert’in kaybı üzerine daha derin bir bağla güçlenir. Çocukları öldükten daha sonra karısı Zümrüt’le ortası giderek açılır. Evlat acısı ve intikam, Azem’i hiç olmadığı kadar tehlikeli bir hale getirecektir…

EBRU ÖZKAN (Yasemin Kaner)

Yasemin alımlı, zeki, kuvvetli, olağan dışı bir bayandır. Ömer Arif’in eski stajyeridir. Mesleğiyle ilgili ne var ise Ömer’den öğrenmiştir ve ona derin bir hayranlık duymaktadır. İkazlarına kulak astığı tek kişi Ömer’dir. Yasemin’in Ömer’e olan hisleri, Aylin’in vefatıyla birlikte düzgünce derinleşir. Ozan’ın yaptığı kazadan daha sonra Ömer’le daha sık görüşmeye başlar. Zira Ömer ondan birini savunmasını ister. Ömer’e yardım etmek isterken, yol ayrımında kalacak ve bir seçim yapması gerekecektir.

UĞUR YÜCEL (Cevdet)

Sıkıntı yollardan geçmiş bir adamdır Cevdet, dava adamıdır. Çok şey görmüştür, birden fazla kere kirlenmiştir. Lakin Ömer’le ilgisi daima pak kalmıştır. İçgüdüleri güçlü, akıllı bir adamdır. Yaşadıklarını gerisinde bırakıp siyasete atılmış, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olmuştur. Can dostu Ömer Arif’in yardım istemesiyle, o da kendini ateşin ortasında bulacak, en az Ömer Arif kadar can yakacaktır.

HASİBE EREN (Gülbahar)

Kendine has zekâsı olan kuvvetli bir bayandır. İstanbul’un gecekondu mahallesinde barındırdığı çetesiyle yasa dışı işler yürütür. Kocasını bir çatışmada kaybedince çetenin başına geçmiştir. Lakabı “Yenge”dir. Merhametsiz bir bayan değildir ancak ortasında bulunduğu ortam onu insanlara güvenmemeye itmiştir. Daima ölçüp tartan bir yanı vardır. Bağıran, buyruk veren bir bayan değildir. Erkek dünyasının başkanı bulunmasına karşın dişiliğinden asla bir şey kaybetmemiştir. kimi vakit ne istediğini anlamak için tek sözü kâfi etrafındakilere. Tıkırında giden işleri, Cevdet’in onları Azem’le karşı karşıya getirmesinden daha sonra yokuş aşağı gidecektir.

FATİH BERK ŞAHİN (Ozan Derman)

Ömer Arif Derman’ın oğlu… Ozan; akıllı, yetenekli ve sağduyulu bir gençtir. Bilhassa annesini kaybettikten daha sonra içine kapanmış ve kendini fotoğraf çekmeye adamıştır. Tıpkı annesi gibi… ömründe, babası haricinde bir de sevgilisi Ceren vardır. Yaşamaya devam etmeye çalışır. Annesinin mevt yıl dönümde yaptığı kaza miladı olacaktır. Susturamadığı vicdanını bastırmak için çabalayacak, öldürdüğü gencin ablasıyla umutsuz bir aşka düşecektir. En büyük desteği olan babasının apayrı bir adama dönüştüğünü nazarann Ozan, bu yükle sınanacak ve dönüşmeye başlayacaktır…

ESLEM AKAR (Deniz Demirkıran)

Azem Demikıran’ın tek kızı… Ozan’ın umutsuz aşkı… Hayata karşı farklı bir bakış açısı olan, düzgün eğitimli biri… Annesiyle her ne kadar zıtlaşsa da hayrandır ona. Ailesinde en epey kardeşi Mert’i sevmektedir. Mert’in mevti Deniz’in dönüm noktası olur. hayatının en hoş ve içten yanını Mert’le kaybeder. Ta ki Ozan’la tanışana kadar. Bu gizemli çocuğa günden güne çekilen Deniz, kendini vahim bir gerçeğin ortasında bulacaktır.

SEDA AKMAN (Zümrüt Demirkıran)

Azem’in karısı… Alımlı, serinkanlı ve kurnaz bir bayan… Kocasıyla derin bir bağı vardır. Bu bağ, oğulların vefatıyla kopma noktasına gelir. İntikamdan gözü dönen Zümrüt, Azem’den habersiz hareket etmeye başlayınca, ipler yeterlice kopar. Büyük oğlunun mahpustan çıkmasıyla kendine destek bulan Zümrüt, bundan daha sonraki atılımlarında oğlu Metehan’ı kullanacak, Azem’le karşı karşıya gelecektir.

BURCU KARA (Ayşe Korkmaz)

Ömer Arif’in karısı Aylin’in asayiş şubedeki iş arkadaşı, yakın dostudur. Aylin’in vefatından daha sonra Ömer Arif ve Ozan’a elinden geldiğince takviye olmaya çalışmıştır. Ozan’ı kendi oğlu üzere sever ve her fırsatta lisana getirir. Ayşe’nin bir bebeği vardır. Gizemli bir geçmişi içine gömmeye çalışır beraberinde… Öte yandan, Ömer Arif’e karşı bilinmeyen bir hayranlığı vardır. Ömer Arif’in Yasemin’le yakınlaşması kararı hayal kırıklığına uğrar. Fakat sadece bu niçinle Ömer Arif’e cephe alacak bir bayan değildir. Arkadaşı Aylin’den emanet kalan Ozan ve Ömer Arif’e her şartta yardım edecektir.

NAZ ÇAĞLA IRMAK (Ceren)

Ozan’ın sevgilisi. Ozan’a her vakit takviye olmaya çalışır, yanında olur. Ozan dehşetli gerçeği ona itiraf eder. Ozan’ın Deniz’le görüştüğünü öğrenince Deniz’e gerçeği söyleyecektir. Mert’in vefatına sebep olanın Ozan olduğu gerçeğini…
 
Üst