Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yusuf Çim başrolde! Aldatmak dizisi ne vakit başlıyor? Tarih muhakkak oldu mu?

Beykozlu

New member
ATV yeni dönemine bomba üzere bir diziyle giriş yapacak…

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Aldatmak, kuvvetli kıssasıyla izleyicileri ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

Yayın tarihi muhakkak oldu!

Merakla beklenen dizinin birinci kısmı 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak.

Duayen oyuncu Vahide Perçin’in hakime Güzide Yenersoy karakteriyle izleyici karşısına çıkacağı diziden ipuçları taşıyan bir afiş daha yayınlandı.

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ilişkin olan “Aldatmak” yayınlanan birinci tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Çarpıcı öyküsü ve yapımı ile savını gösteren dizi birbirinden başarılı oyuncularla da efsane kadroyu bir ortaya getirdi.

Dizede duayen oyuncu Vahide Perçin’in canlandırdığı “Güzide” karakteri herkesi derinden etkileyecek.

Dizinin konusu

Güzide, ailesine düşkün lakin yer yer aralıklı ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi yargıcıdır.

Adliyedeki otoritesini meskende de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine karşı çabucak hiç bir hususta taviz vermeyen, hakikat yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’nin Oylum ve Ozan isminde iki çocuğu vardır.
 
Üst