Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Zalim İstanbul’un azılı düşmanları Ceren ve Şeniz bir daha birebir dizide! ‘Tadından yenmez’

Beykozlu

New member
İsmi birinci vakit içinderda “Masum ve Güzel” olarak açıklanan fakat “Gülümse Kaderine” olarak değiştirilen Fox TV’nin yeni dizisi için geri sayım başladı.

Avşar sinema imzalı, direktörlüğünü Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Burcu Över yaptığı dizi, yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat öyküsünü mevzu alıyor.

Dizinin takımında ise Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş üzere ünlü isimler var.

Zalim İstanbul’dan Gülümse Kaderine’ye

Avşar Sinema tarafınca Kanal D için çekilen ve iki dönem olarak ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinin unutulmaz iki karakteri, yeniden bir ortaya geliyor.

Birinci oyunculuk tecrübesini 2015 yılında O Hayat Benim dizisiyle yaşayan Bahar Şahin, Zalim İstanbul’daki Ceren karakteriyle parladı.

Başarılı oyuncu Mine Tugay ise Zalim İstanbul dizisinde başrol karakter olan Şeniz Karaçay’ı canlandırdı.

Birbirlerini hayattan bezdiren Ceren ve Şeniz karakterlerini canlandıran oyuncular, tekrar partner oldu.

Zalim İstanbul’da Mine Tugay ve Bahar Şahin’in ölümcül uğraşını unutmayan izleyiciler Gülümse Yazgısına dizisinde bu iki oyuncuyu bir daha bir ortada izleme talihi bulacak.
 
Üst