Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

15 yaşındaki İrem, kalp krizinden hayatını yitirdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Kastamonu’nun Cide ilçesinde böbrek yetmezliği niçiniyle 9 yıldır tedavi goren İrem Bakan (15), geçirdiği kalp krizi kararı hayatını yitirdi.

Cide ilçesine bağlı Çataloluk köyünde yaşayan ve 9 yıldır böbrek yetmezliği hastası olan İrem Bakan, 1,5 yıldır tedavi gördüğü İstanbul Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği kalp krizi kararı ömrünü kaybetti. Bakan, kılınan namazın akabinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

İrem Bakan’ın ağabeyi Muammer Bakan, “Kardeşimiz için ailece 9 yıla yakın uğraş verdik. Tüm aile İrem yaşayabilsin diye gece uyku uyumadı. Daima bir umut ortasında âlâ olacağını hayal ettik. Fakat olmadı ve canımızı yitirdik. Son 1,5 yıldır sıhhat durumu günden güne berbata gidiyordu. En büyük ıstırabım çocukluğunu yaşayamaması, arkadaşlarıyla bir arada koşup oyunlar oynayamaması” dedi. (DHA)

Okumaya devam et...
 
Üst