Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

18 Nisan Pazartesi reyting sonuçları: Alparslan’ın tahtı sağlam!

Beykozlu

New member
Dün akşam yayınlanan dizi, sinema, müsabaka ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafınca merak ediliyor.

18 Nisan 2022 Pazartesi akşamı ATV’de Hakim, Kanal D’de Recep İvedik 3, Star TV’de Öldür Beni Sevgilim, Fox TV’de Yasak Elma, TRT 1’de Alparslan: Büyük Selçuklu, Show TV’de Üç Kuruş ve TV8’de Survivor All Star üretimleri içinde reyting yarışı vardı.

Günlük olarak yayınlanan dizi, sinema, yarış ve haber programlarının izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting neticelerina bakılırsa sıralanıyor.

Pekala 18 Nisan 2022 Pazartesi reyting sıralamasına nazaran en hayli ne izlendi? Hangi dizi ve müsabaka programları birbiriyle kapıştı? İşte 18 Nisan 2022 Pazartesi reyting sonuçları…

18 Nisan 2022 Pazartesi reyting sonuçları belirtildi mı?

18 Nisan 2022 Pazartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları muhakkak oldu. Total izleyici kümesinde birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Kümesinde ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı. 20+ABC 1 Kümesinde ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.
 
Üst