Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

8 yıl evvel ağabeyi birebir hastalıktan ölen minik Yusuf kalp nakli bekliyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Kardiyomiyopati (kalp kası hastalığı) niçiniyle 5 yıldır kalp nakli bekleyen ve sıhhat durumu berbata giden 8 yaşındaki Ahmet Yusuf Mete, ağır bakıma kaldırıldı. 8 yıl evvel bir çocuklarını tıpkı hastalıktan dolayı kaybeden Mete ailesi, minik Yusuf’un sıhhatine kavuşabilmesi için bir an evvel kalp nakli olacağı günü bekliyor.

İstanbul’da Pendik ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Yusuf Mete’ye çabucak hemen 3 yaşındayken kardiyomiyopati (kalp kası hastalığı) teşhisi konuldu. Ailesi, 5 yıldır kalp nakli bekleyen ve geçtiğimiz günlerde sıhhat durumu ciddileşen küçük çocuğu, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Sıhhat durumu berbata giden minik Yusuf ağır bakım ünitesine kaldırılırken, hekimler Yusuf’a hemen kalp nakli yapılması gerektiğini söylemiş oldu. 8 yıl evvel de bir çocuklarını tıpkı hastalıktan dolayı toprağa veren Mete ailesi, minik Yusuf’un kalp nakli olarak sıhhatine kavuşacağı günü iple çekiyor. Acil kalp nakli olması gereken minik Yusuf’un ailesi nakil için yetkililerden ve hassas vatandaşlardan yardım istedi.


Nihat Mete


8 yıl evvel tıpkı hastalıktan bir oğlunu kaybeden baba Nihat Mete, “Bir oğlumu da bu hastalıktan 8 yıl evvel kaybettim. Bir an evvel kalp nakli olması lazım. Şu anda kalp listesinde birinci sıradayız, inşallah bir umut olur. Rabbim inşallah bize bağışlasın. Vatandaşlardan bu mevzuda epeyce hassas olmalarını istiyorum, bir an evvel İnşallah bize yardımcı olurlarsa biz de hayli memnun oluruz. En azından küçük bir kalbimiz hayatta kalmış olur” dedi.

Okumaya devam et...
 
Üst