Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ailecek dolandırıldı! Gelin adayı Hanife hangi TV programına çıkacak?

Beykozlu

New member
Bir devir gündüz neslinde yayınlanan ve izlenme rekorları kıran izdivaç programlarında yaşanan olaylar, magazin manşetlerini süslüyordu.

Zuhal Topal, Esra Erol, Seda Sayan, Songül Karlı üzere ünlü isimlerin sunumuyla ekranlara gelen bu programlara, biroldukca gelin ve damat adayı katıldı.

Programdan daha sonra ünü katlanarak artan gelin adaylarından biri de Hanife Gürdal oldu.

ilk vakit içinderda Esra Erol’un akabinde Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programlarında uzunluk gösteren Hanife Gürdal, halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sivri lisanıyla ekranların aranan yüzü olan gelin adayı Hanife, programdan daha sonra tesetçeşidini çıkarma sonucu aldı.

Bu sonucu niçiniyle birtakım takipçileri tarafınca tenkit yağmuruna tutulan Hanife Gürdal, 2019 yılında Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.

Güldal, vakit içerisinde sosyla medya hesabından yaptığı açıklamalarla da isminden kelam ettirmeye başladı.

Gürdal, son olarak Instagram hesabının öykü kısmından paylaştığı açıklamayla gündem oldu.

Güldal, paylaşımında dolandırıldığını deklare etti.

Hanife Gürdal, bununla da kalmadı yeni döneme başlayacak olan gündüz jenerasyonu programlarından birine katılmaya karar verdi.

Dolandırıldığını söylemiş oldu

Hanife paylaşımında “Bir TV programına katılacağım. Bizi ailecek dolandıran dolandırıcı ailesinden bahsetmeye onları tüm Türkiye’ye rezil etmeye gidiyorum.

Bizden haksız kar olarak elde ettiğiniz paralarla 35 bin liralık telefonlar alıp üstü açık son model otomobiller kiralayıp gezemeyeceksiniz ve artık kimseyi dolandıramayacaksınız”
dedi.
 
Üst