Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

AKP’li vekilin kelamlarına iktidara yakın sendikadan reaksiyon

Leila

Global Mod
Global Mod
Eskişehir’in sıhhat hizmetlerinde memnuniyet oranının yüzde 98 olarak açıklamasına, iktidara yakın sendika bile inanmadı. İktidara yakın olarak bilinen, Eskişehir Sıhhat Sen Şube Lideri Hasan Hüseyin Köksal, “Hastanelerde halk memnuniyet oranı yüzde 98’miş, başhekimler ve Vilayet Sıhhat Müdürü o denli demiş. Bizce de inşallah öyledir. Anket yapılan 100 kişiyi kim seçti merak ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz gün AKP Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın, vatandaşların hastanelerden memnuniyet oranının yüzde 98 olarak açıklamaları reaksiyonla karşılandı.

“ARTIK ŞAŞIRMIYORUM, GÜLÜYORUM”

AKP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında, Sıhhat Vilayet Müdürlüğü ve başhekimlerden almış oldukları bilgilere nazaran Eskişehir’deki sıhhat kuruluşlarından vatandaşların memnuniyet oranının yüzde 98 olduğunu açıklamasının akabinde, iktidara yakınlığı ile bilinen Sağlık-Sen Eskişehir Şube Lideri Hasan Hüseyin Köksal, açıklamalara reaksiyon gösterdi.

Köksal, “Hastanelerde Halk Memnuniyet Oranı yüzde 98’miş, başhekimler ve Vilayet Sıhhat Müdürü o denli demiş. Bizce de inşallah öyledir. Anket yapılan 100 kişiyi kim seçti merak ediyoruz. Anket soruları lütfen kamuoyu ile paylaşılsın. Artık şaşırmıyoruz, gülüyoruz bu kente. Çalışan oranını merak ettim yüzde 198 derlerse hiç şaşırmayın” dedi.


Sağlık-Sen Eskişehir Şube Lideri Hasan Hüseyin Köksal


“GÖRÜNTÜLEME RANDEVULARI ÇOK İLERİ TARİHE VERİLİYOR”

Sıhhatte işlerin yeterli gitmediğini söz eden Köksal şu biçimde konuştu:

“seneler evvelden Yunan iktisadı vardı millet hayli zengindi. Irak başkanı Saddam Hüseyin’in özel muhafızları vardı, kimse Bağdat’a giremezdi. Ukrayna önderi şovmendi, Ruslara ‘Hadi gelin’ diyordu.

Kıymetli siyasilerimizi anladık, çalışan ve sendikacıları sevmiyorsunuz lakin hastanelerde muayene sırası bulunmuyor. Görüntüleme randevuları hayli ileri tarihe veriliyor. Hastanede sıra sorunu olunca sıhhat ocakları kuyruk oluyor.

Çalışanlar, kibir abidesi yönetimciler yüzünden ömründen bezmiş durumda. ‘Ben yaptım, ben o denli uygun gördüm, işine gelir ise’ diyen yönetimciler Hacı Akay’ın çiftliğine çevirdiler hastaneleri.

Çalışanlar ile anketi en donanımlı siyasi yaptırsın. Makyaj âlâ inşallah sizler yanlışsız bizler palavra söylüyor olalım. Sıhhatte işler sizin bildiğiniz üzere değil, en çok övünülen yer zirve aşağı iniyor! Bakalım Mevla’m neyler eyler ise hoş eyler. İdari olarak rüşvete temas etmiş, rakı masasında devlet yöneten, ahlaki deformasyon tavan yapmış bireyler asla palavra söylemez. esasen durmak yok tam gaz ileri.”

Okumaya devam et...
 
Üst