Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alemin Hükümdarı’nın Ahsen’i dekolteli elbisesiyle poz verdi, toplumsal medya yıkıldı! ‘Bu nasıl bir hoşluk ya’

Beykozlu

New member
2011-2013 yılları içinde ATV ekranlarında yayınlanan Süreç Sinema imzalı Alemin Hükümdarı dizisi, toplam 2 dönem sürmüş ve 67. kısımda final yaparak ekranlara veda etmişti.

Başrollerinde Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Metin Yıldız, Elvin Levinler ve Zeynep Gülmez üzere isimlerin yer aldığı Alemin Hükümdarı dizisi, yayınlandığı periyotta milyonları ekran başına kilitlemeyi başarmıştı.

Büyük bir ilgiyle izlenen dizide konutun ortanca kızı Ahsen karakterine hayat veren çocuk oyuncu Yağmur Ün, artık büyüdü ve hoşlar hoşu bir genç kız oldu.

Alemin Hükümdarı dizisinin akabinde Kırgın Çiçekler, Kelam ve Kalk Gidelim üzere imaller ile izleyici karşısına çıkan Yağmur Ün, uzun müddettir ekranlarda yer almıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğu ile de kendine hayran bırakan Ün, toplumsal medyayı pek etkin kullanıyor.

Instagram’da 1 milyona yakın takipçisi bulunan hoş oyuncu, yiğit paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Dekolteli sarı elbisesiyle göz kamaştırdı

Oyunculuğa fazlaca küçük yaşlarda başlayan Yağmur Ün, Instagram hesabından göğüs dekolteli sarı elbisesiyle çekildiği karelerini takipçileriyle paylaştı.

Birfazlaca üretimde rol alarak ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Ün’ün paylaşımı, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

25 yaşındaki oyuncuya, ”Gittikçe güzelleşiyorsun”, ”Bu nasıl bir hoşluk ya”, ”Öldürdün bizi”, ”Taş üzere kadınsın” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst