Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alemin Hükümdarı’nın Ahsen’i sevgilisiyle havuzda sarmaş dolaş poz verdi, ortalık yıkıldı! ‘Of bu ne yakışıklılık’

Beykozlu

New member
2011-2013 yılları içinde ATV ekranlarında yayınlanan Süreç Sinema imzalı Alemin Hükümdarı dizisi, yayınlandığı periyotta milyonları ekran başına kilitlemeyi başarmıştı.

Başrollerinde Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Metin Yıldız, Elvin Levinler ve Zeynep Gülmez üzere isimlerin yer aldığı Alemin Hükümdarı dizisi, toplam 2 dönem sürmüş ve 67. kısımda final yaparak ekranlara veda etmişti.

Büyük bir ilgiyle izlenen dizide meskenin ortanca kızı Ahsen karakterine hayat veren çocuk oyuncu Yağmur Ün, artık büyüdü ve hoşlar hoşu bir genç kız oldu.

Alemin Hükümdarı dizisinin akabinde Kırgın Çiçekler, Kelam ve Kalk Gidelim üzere üretimler ile izleyici karşısına çıkan Yağmur Ün, uzun müddettir ekranlarda yer almıyor.

Toplumsal medyayı çok etkin kullanan Ün, son vakit içinderda değişimi ve yiğit paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Instagram’da 1 milyona yakın takipçisi bulunan hoş oyuncu, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi.

Havuzda sarmaş dolaş poz verdiler

Oyunculuğa fazlaca küçük yaşlarda başlayan Yağmur Ün, hekim sevgilisiyle havuzda verdiği sarmaş dolaş pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Biroldukca üretimde rol alarak ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran Ün’ün sevgilisiyle olan karelerine, beğeni ve yorum yağdı.

25 yaşındaki oyuncuya,‘Of bu ne yakışıklılık”, ”Çok memnun olun”, ”Çok güzelsiniz”, ”Evlenme teklifi et Yağmur’a”, ”Bu kadar yakışılmaz ama” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst