Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alemin Hükümdarı’nın Ahsen’i Yağmur Ün aşka geldi, sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi! ‘Biraz edep edep’

Beykozlu

New member
2011-2013 yılları içinde ATV ekranlarında yayınlanan Süreç Sinema imzalı Alemin Hükümdarı dizisi, yayınlandığı periyotta milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı.

Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Metin Yıldız, Elvin Levinler, Zeynep Gülmez üzere isimleri buluşturan Alemin Hükümdarı dizisi, toplam 2 dönem sürdü ve 67. kısımda final yaparak ekranlara veda etti.

Büyük bir ilgiyle izlenen dizide konutun ortanca kızı Ahsen karakterine hayat veren çocuk oyuncu Yağmur Ün, geçen vakit içerisinde hoşlar hoşu bir genç kız oldu.

Alemin Hükümdarı dizisinin akabinde Kırgın Çiçekler, Kelam ve Kalk Gidelim üzere imaller ile izleyici karşısına çıkan Yağmur Ün, uzun müddettir ekranlarda yer almıyor.

Sosyal medyayı pek etkin kullanan Ün, son vakit içinderda sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor.

Havuzda sarmaş dolaş poz

Instagram’da 1 milyona yakın takipçisi bulunan Yağmur Ün, geçtiğimiz günlerde doktor sevgilisiyle havuzda sarmaş dolaş poz vermişti.

Değişimi ve yürekli paylaşımlarıyla isminden kelam ettiren Ün, aşka geldi ve sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaştı.

25 yaşındaki oyuncunun paylaşımı, beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken tenkitler de gecikmedi.

Bazı takipçileri, genç oyuncuyu Ramazan’da bu biçimde pozlar paylaştığı için ”Biraz edep edep” diyerek eleştirdi.
 
Üst