Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alişan eşi Buse Varol göbeğini açıkta bıraktı, nazarann ‘Alişan karışmıyor mu?’ diye sordu! ‘Tü tü maşallah’

Beykozlu

New member
Kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs niçiniyle kaybeden ve güç günler geçiren Alişan’ın en büyük destekçisi eşi Buse Varol oldu.

Güzelliği ve sempatik halleriyle kalpleri çelen Buse Varol, Alişan’ı bu sıkıntı sürecinde bir an olsun yalnız bırakmadı.

Oğlu Burak’ın doğum gününe kadar sıkıntısız giden aşkları, doğum günü partisinden daha sonra bozuldu.

Boşanacakları söylenen ve farklı yaşadıkları belirtilen çift, geçen müddetin akabinde ortalarını düzeltmeyi başardı.

bir daha aşklarına baht veren ve memnunluklarını ikiye katlayan Buse Varol- Alişan çifti, toplumsal medya üzerinden paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Alişan’a göre toplumsal medyasını daha faal kullanan Buse, Instagram’ın kıssa kısmından yeni bir kare daha yayınladı.

Güzelliği ve fit fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Buse Varol’un usulü için,“Alişan sana karışmıyor mu?” stilinde yorumlar geldi.

Buse Varol tarzı

Manisa doğumlu olan ve bugüne kadar sayısız dizide yer alan Buse Varol, şekli ve toplumsal medya paylaşımlarıyla dikkati çekiyor.

Güzelliğini giysi usulüyle daha epey ön plana çıkaran Varol, göbeğini açıkta bırakan üstü ve yırtık pantolonu ile dikkati çekti.

İki çocuk annesi Varol’un zayıfladığı ve eski fit haline kavuştuğu dikkatlerden kaçmazken, “Alişan sana karışmıyor mu?” diyenlerin sayısı az değildi.


Bazıları ise bu yorumlara katılmadığını belirterek, Varol’un hoşluğunun gölgelenemez olduğunu söylemiş oldu.

Harikasın” , “Gözlerin yeter” diyenlerin sayısı tenkit yapanlara göre daha fazlaydı. Sık sık paylaşım yapan Buse’nin ne vakit ekrana döneceği ise merak konusu..
 
Üst