Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alişan’dan oyuncu eşi Buse Varol ile ilgili bomba itiraf: Şayet öpüşseydi karım olamazdı!

Beykozlu

New member
Ünlü müzikçi Alişan ve oyuncu Buse Varol, 2018 yılında dünya meskenine girmişti.

2019’un şubat ayında oğulları Burak’ı kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol çiftinin, ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti.

Oyuncu Buse Varol ile memnun evliliğini sürdüren Alişan, ”Söylemezsem Olmaz” canlı yayınına telefonla bağlandı.

Söylemezsem Olmaz yorumcularının sorularını yanıtlayan ünlü müzikçi, eşinden, özel ömrüne merak edilenleri samimi bir biçimde anlattı.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU BUSE İSTİYOR

Son günlerde sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen Alişan, sessizliğini bozdu.

“Mutluluk haberleri fazlaca fazla reyting yapmaz!” diyen Alişan, “Ayrılıyorlar, boşanıyorlar’ haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar. Üçüncü çocuğu Buse istiyor. Çok fazla istiyor. Ben şu an düşünmüyorum, biraz çocuklarımızın büyüdüğünü nazaranyim daha sonrasında.” sözlerini kullandı.


”EVLİLİK KONTRATIMIZ YOK”

Haklarında çıkan “Evlilik sözleşmesi” argümanlarını da cevaplayan müzikçi, “Bizim evliliğimizde hiç bu biçimde bir şey olmadı. ‘Onun parası, benim param’ lafı olmadı. Evlilik kontratımız yok. bu biçimde bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden bu biçimde bir beklentisi var ise bu biçimde bir evliliğe aslına bakarsan girmem.” diye konuştu.


”BUSE DİZİLERDE ÖPÜŞSEYDİ KARIM OLAMAZDI”

Alişan, ayrıyeten Arto’nun, ”Bir dizide öpüşme rolü olsa müsaade verir misin?” sorusuna bomba bir karşılık verdi.

Ünlü müzikçi, bu soruyu ”her insanın kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı.” formunda yanıtladı.


“AYRILMAMIZI İSTİYORLAR”

Öte yandan ailesiyle keyifli anlarını ve annelik tecrübelerini sık sık takipçileriyle paylaşan Buse Varol, daha evvel hayranlarıyla sohbet etmişti.

31 yaşındaki Varol, bir takipçisinin, “niçin daima hakkınızda ayrılık haberleri çıkıyor?” sorusuna cevap vermişti. Ünlü isim, “Çünkü o denli olsun istiyorlar…” açıklamasını yapmıştı.


”ALLAH KALBİNİZE SEVGİ VERSİN”

Daha evvel üçüncü defa anne olmak istediğini lisana getiren ünlü isim, “Alişan olmasa nasıl bir hayatın olurdu hiç düşündün mü? Kocadan güçlü olmak nasıl?” sorularına ise şu karşılığı vermişti:

“Alişan’dan evvel de daha sonra da ömrümde hiç bir değişiklik olmadı. bu biçimde da kendi paramı kazanıyordum. Artık de kazanıyorum. (Eğer kastettiğiniz zenginlik para ise…) Lakin Alişan ile birlikte hayatta hiç bir paranın satın alamayacağı iki evladım var. En büyük zenginliğim bu. Bir de bu hayat beşere ne öğretiyor biliyor musunuz? Kalbini pak tutarsan hayat sana cömert davranıyor aslına bakarsanız. Dilerim ki; Allah kalbinize sevgi versin…”
 
Üst