Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alişan’ın biricik eşi Buse Varol’un kilolu halini goren tanıyamıyor! O kareler ağızları açık bıraktı

Beykozlu

New member
Ünlü müzikçi ve sunucu Alişan ile oyuncu Buse Varol, dizi setinde başlayan aşklarını 2018 yılında nikah masasına taşıdı.

Memnun evliliklerini Burak ve Eliz isimlerinde iki çocukla taçlandıran Alişan ile Buse Varol çifti, evliliklerinde 3. yılı geride bıraktı.

Hem iş tıpkı vakitte özel hayatlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Alişan ile Buse Varol çifti, son devirlerde boşanma haberleriyle isimlerinden kelam ettirdi.

Kısa bir süre evvel ortaları düzelen ve memnun olduklarını belirten ünlü çift, sık sık toplumsal medya üzerinden takipçileriyle etkileşim kuruyor.

Toplumsal medyayı Alişan’dan daha etkin kullanan Buse Varol, paylaştığı karelerle beğeni topluyor.

Buse Varol, son olarak Instagram hesabından eski fotoğraflarını paylaştı. Varol’un fazla kiloları ise gözlerden kaçmadı.

KİLOLU HALİ ŞAŞIRTTI

Burak Tektaş ve Eliz Tektaş adında iki çocuk dünyaya getiren Buse Varol, hamilelik sürecinde 34 kilo almıştı.

Doğum daha sonrası fazla kilolarından bir çırpıda kurtularak herkesi şaşırtan Buse Varol, Instagram hesabındaneski fotoğraflarını paylaştı.

Varol’un ”Biraz arşive düşeceğim” diyerek paylaştığı karelerde kilolu halleri dikkati çekti.

Şimdilerde fit bir görünüme sahip olan 32 yaşındaki hoş oyuncuya, beğeni ve yprum yağıyor.
 
Üst