Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alişan’ın eşi Buse Varol’un hoşluk müsabakasındaki kareleri şoke etti! ‘Gözükmeyen yerin kalmamış be’

Beykozlu

New member
25 Mart 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelen Buse Varol, üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı.

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 2012 Miss Turkey Hoşluk Yarışması’na katıldı ve müsabakadan bir süre daha sonra modellik yaptı.

Ancak kendisini oyunculuk alanında yetiştirmek isteyen Varol, modellik mesleğine nokta koydu ve birinci sefer Tozlu Yollar isimli projede yer aldı.

Sırasıyla; “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” , “Kış Güneşi” ve “Rüya ” üzere üretimlerde yer alan Varol, asıl ününü Alişan ile evlendikten daha sonra kazandı.

Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 yılında evlenen Buse Varol, Burak ve Eliz isminde iki çocuk dünyaya getirdi.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs niçiniyle kaybetmesinden daha sonra sıkıntı günler geçiren Varol, ailesine takviye oldu.

Şubat ayında oğlu Burak’ın doğum gününden daha sonra boşanma savlarıyla gündeme gelen lakin ondan sonrasında Alişan ile ortasını düzelten Buse Varol, eski kareleri ile gündem oldu.

Miss Turkey yarışına katıldığı devirde çektirmiş olduğu karelerle gündem olan oyuncu, toplumsal medyasına ise en düzgün hallerini koyuyor.

Buse Varol’un eski hali nazaranni şaşırttı

Uzun bir müddetdir ekranlardan uzak olan Buse Varol, sık sık gündeme gelen ve getirilen ünlüler içinde yer alıyor. Bilhassa evliliği ile gündemde olan Buse Varol, estetiksiz halleriyle şaşırttı.

Buse Varol’un hoşluk müsabakasına katıldığını goren hayranları, bu ayrıntısı bilmediklerini lisana getirdi.

seneler içerisinde yüzü oturan ve pek hoş bir havaya bürünen Buse Varol, birincilik elde edememiş.


bir süre modelliği deneyen ve verdiği pozlarla olay olan Buse Varol’un ekrana döneceği konuşuluyordu.

Ancak geçtiğimiz aylarda Alişan’ın bir mobilya markasının tanıtımına katılan Varol, diziye katılacağını lakin erken final verdiği için bu projenin gerçekleşmeden rafa kalktığını belirtti.

Alişan ile içindeki buzları eriten Buse Varol, geçtiğimiz günlerde ailesiyle tatile çıkmıştı.
 
Üst