Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alişan’ın eski aşkı Demet Akalın’ın vokalisti çıktı! O devir neler olmuş neler…

Beykozlu

New member
Kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının akabinde bir daha eski günlerine dönmeye çalışan, şimdilerde “Öpüşme” açıklamasıyla gündeme geliyor.

Türkücü, “her insanın kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı” açıklamasıyla birtakım kısımlarım yansısını çekti.

Buse Varol ise “Alişan daima yanlış anlaşılır” diyerek, söylemek isteklerinin farklı olduğunu belirtti.

Bu açıklamalar gündemdeki tazeliğini korurken, Alişan’ın eski aşklarından bir isim bir daha hatırlandı.

Daha evvel Sezin Erbil ve Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nişanlanan lakin kısa bir süre daha sonra ayrılan Alişan’ın eski aşkı Demet Akalın’ın vokalisti çıktı.

Alişan o devir kıskançlık yüzünden bağlantıyı bitirdiği, Demet Akalın’ın ise vokalistini işten çıkardığı argüman edildi.

ALİŞAN’IN ESKİ AŞKI SEDA LİDER

Alişan bir periyot Demet Akalın’ın vokalisti Seda Lider ile birliktedi. Alişan ile ayrılan Lider, 2016 yılında Türkiye’nin önde gelen saat firmalarının sahibi İhsan Sapan ile evlendikten daha sonra influencerlık yapmaya başladı.

Şimdilerde hayatını toplumsal medyada paylaşan ve buradan para kazanan Seda Lider, o periyot ayrılık niçinleri hakkında bir açıklama yapmıştı. Başkan yaptığı açıklamalarda şu tabirlere yer verdi;

“Ortada benim bildiğim bir yanlış yok. Kıskançlık ayrılık getirdi. Alişan, GS-Manisamaçına gitmemi istemedi. “Derbi maç filan değil, gitmene gerek yok.

Artık tanınıyorsun. Artık orada herkes sana bakar” dedi. Lakin ben kız arkadaşımla birlikte gittim. Bunun üzerine bana küstü. Ayrıldık mı diye sorunca ‘Bunu söylemek kolay değil fakat evet bitti’ dedi.

Birbirimize hakkımızı helal edip, ayrıldık. Bu ortada bizim Alişan’la reklam münasebeti yaşadığımızı düşünenler bile oldu. Hayır ben Alişan’ı sevdim. Hala da hislerim tam olarak bitmedi.”



“DEMET SANA HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR LAKİN…”

Demet Akalın’ın “Arkadaşım Alişan’a yanlış yaptı bu yüzden vokalistim Seda’yı kovdum” kelamlarına bir daha o periyot açıklık getiren Seda Lider, “Orkestradan bir arkadaşım geldi ve ‘Demet sana her şey için teşekkür ediyor, artık gelmene gerek yokmuş’ dedi. Ben de teşekkür ettim ve olay kapandı.

Ben Demet kastettiği yanlışı inanın anlamadım. Zira yaptığım bir yanlış yok. Demet her vakit epeyce sevdiğim bir insan. Bugün bana gereksinimi olsa herkestilk evvel ben koşarım.”
dedi.
 
Üst