Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alparslan: Büyük Selçuklu 22. kısım 2. fragmanı: Akınay Hatun büyük yara aldı, Akça’nın haykırışı yürek yaktı!

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu, başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in yer aldığı TRT 1’in reyting rekortmeni Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Sultan Aparslan’ın Anadolu’yu fetih sürecini ekranlara taşıyan Akli Sinema imzalı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, aksiyon dolu kısımlarıyla pazartesi akşamlarına damgasını vuruyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 18 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan 22. kısmından çarpıcı bir fragman daha yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Liparit’in oğlu Rati’nin Akınay Hatun’u yaraladığı görüldü. Akınay Hatun’un yaralandığını goren Akça Hatun’un ”Ana!” diye haykırışı ise yürek sızlattı.

Öte yandan Romen Diyojen’in ”Mezarına beğenilen geldin Alparslan.” kelamları dikkati çekti.

Pekala Akınay Hatun ölecek mi? Ayşegül Ünsal diziden ayrılacak mı? Alparslan’a ne olacak? İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 22. kısım 2. fragmanı…


Alparslan: Büyük Selçuklu 21. kısım özeti

Ermeni köyüne baskın yapılacağı istihbaratını alan Alparslan ve alplar, Ermeni köyüne gitmişler, köydekilerin hançerleriyle burun buruna kalmışlardı. Alparslan bu tuzaktan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler tuzaklarına düşürdükleri Alparslanlara karşı ne yapacaklar? Kekavmenos ile bir mutabakat yapan Selçuklular, bu mutabakattan doğan haklarını nasıl kullanacak? Alparslan annesinin katiliyle muahede yapmış olmaktan dolayı içine düştüğü his karmaşasıyla nasıl baş edecek?

Karaca, Akça’nın aslında Selçuklu’ya çalıştığını yazdığı kağıdı Kekavmenos’un heybesine koymuştu. Bu notu bulan Kekavmenos’un buna reaksiyonu ne olacak? Akça açığa çıkacak mı yoksa Alpagut bunu önleyebilecek mi? Karaca emeline ulaşıp Akça’dan kurtulacak mı?

Ferzat’ın kaçmasını sağlayan Yınal, bundan daha sonraki süreçte Ferzat ile bir işbirliğine mi gidecek, yoksa ondan kurtulmaya mı çalışacak? Dukas’ın yaralarını uygunlaştıran Ferzat, elindeki tuttuğu hazinenin farkına vardığında nasıl bir yol izleyecek? Vaspurakan valisi olma yolunda kurduğu planlar gerisi gerisine bozulan Diyojen’in yeni atakları ne olacak?
 
Üst