Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Alparslan: Büyük Selçuklu 23. kısım 2. fragmanı: Kekavmenos öldürüldü, Süleyman ve Alparslan karşı karşıya!

Beykozlu

New member
Yönetmenliğini Sedat İnci’nin üstlendiği, başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in yer aldığı TRT 1’in reyting rekortmeni Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Sultan Aparslan’ın Anadolu’yu fetih sürecini ekranlara taşıyan Akli Sinema imzalı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, aksiyon dolu kısımlarıyla pazartesi akşamlarına damga vuruyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 25 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan 23. kısmından çarpıcı bir fragman daha yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Alparslan, Lucas’a Evdokya’nın nerede olduğunu sordu. Lucas ise ”Sevgili eşim Evdokya oldukcatan Konstantinopol’e varmıştır.” formunda yanıt verdi.

Öte yandan Liparit Kardeşler’den Rati,Tekfur Kekavmenos’u öldürmezsen sen ölürsün.” diyerek Romen Diyojen’i tehdit etti. Bunun üzerine Diyojen, ”Bitirelim şu işi.” dedi.

daha sonraki sahnede Liparit Kardeşler’den İvan’ın Tekfur Kekavmenos’un boynuna hançer dayaması ve Kekavmenos’un bağırması dikkati çekti.

Karnından kılıçlanan Akınay Hatun’un tedavisi sürerken Alparslan, Diyojen’i alt etmenin yollarını aramaya başladı.

Romen Diyojen, ”Saygıdeğer Tekfur Kekavmenos’un vefatı, bizleri derinden sarstı. Selçuklu Tekfur’a yapılan bu alçakça akının hesabını verecek.” diyerek cürmü Selçuklu’nun üzerine attı.

Öte yandan Evdokya’nın hain olduğunu öğrenen Alparslan, Süleyman’ın karşısına dikildi ve hiç bir özür ve mazeret kabul etmediğini söylemiş oldu.

Peki Kekavmenos öldü mü? Toprak Sergen diziden ayrıldı mı? İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 23. kısım 2. fragmanı…


Alparslan: Büyük Selçuklu 22. kısım özeti

Kekavmenos’un yerini söylemek zorunda kaldığı büyük dehlizde mühimmat ve materyal taşıyan Alparslan ve alpları, Diyojen ve Rati’nin saldırısı kararında dehlizde sıkışıp kalmıştı.

Kekavmenos, dehliz odacığının girişine yerleştirilen cevherler sebebiyle akli melekelerini kısmen yitirmişti.

Alparslanlar, üstlerine çöken dehlizden nasıl çıkacak? Alparslan ve Kekavmenos’u dehlizde mevte terk eden Diyojen’in bir daha sonraki planı ne olacak? Kekavmenos’un kendini tehdit etmesiyle sıkışan Akça, Alparslan ile olan münasebetinin gerçek olduğunu Kekavmenos’tan gizleyebilecek mi? Akça evlilik arifesinde sakladığı son sırrı aşikar edecek mi?
 
Üst