Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Altan Gördüm kimdir, kaç yaşında? Bir vakit içinder Çukurova ‘Haşmet Çolak’ rolüyle dönüyor!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, 1970’li yılların Adana’sında geçen bir periyot dizisi olan Bir vakit içinder Çukurova, dördüncü dönemiyle da büyük ilgi görüyor.

Direktörlüğünü Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı ATV’nin fenomen dizisi Bir vakit içinder Çukurova, her kısmıyla reytingleri altüst etmeyi başarıyor.

Usta oyuncu Altan Gördüm, başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve İlayda Çevik üzere başarılı isimlerin yer aldığı dizinin takımına istikrarları değiştirecek sıradışı bir karakterle dahil oldu.

Altan Gördüm’ün, hayat vereceği Haşmet Çolak nam-ı başka Çolak Ağa, Çukurova’da taş üstüne taş bırakmayacak. Pekala, Bir vakit içinder Çukurova Haşmet Çolak kimdir? İşte Altan Gördüm’ün biyografisi…

BİR vakit içindeR ÇUKUROVA HAŞMET ÇOLAK KARAKTERİ HAKKINDA

Hasımlarını vurduğu için 20 yıl mahpus yatan Çolak Ağa, özgürlüğüne kavuştuktan daha sonra yaşadıklarının hesabını sormak için Çukurova’ya dönecek.

Çolak Ağa’nın mahpustan çıkışı yalnızca Yamanlar için değil, tüm Çukurova için büyük bir tehdit oluşturacak. Gelişi coşkuyla karşılanan Çolak Ağa, Çukurova’nın gerçek sahibinin kim olduğunu cümle âleme göstermeye kararlı.

Çolak Ağa’nın gelişi Çukurova’nın hassas istikrarlarını alt üst edecek. Bu tezli karakterin kıssaya dâhil olması en çok da Hakan ve Züleyha’yı etkileyecek!


ALTAN GÖRDÜM KİMDİR?

1 Aralık 1958 tarihinde dünyaya gelen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Gördüm, 1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girmişti. 1979-1980 döneminde Ankara Sanat Tiyatrosu’nun kurslarına katılmıştır.

1995-1996 dönemine kadar AST’de, oyuncu, direktör, yönetici ve eğitmen olarak vazife yapan Gördüm, 1996-2000 yılları içinde özel niçinlerden dolayı İzmir’de hayatıştır.

2000 yılında Devlet Tiyatrosu’ndan aldığı davetle, yetişmiş sanatçı kontenjanından Ankara Devlet Tiyatrosu takımına katılmıştır.

Ankara Sanat Tiyatrosu’ndaki bir hayli oyunda rol alan Altan Gördüm, sesli ve manzaralı olmak üzere televizyon çalışmalarını sürdürmektedir.

Kendisi üzere tiyatro sanatkarı olan Vahide Perçin’le dünyaeine giren Gördüm, 2009 yılında Vahide Perçin ile bir arada ”İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evi” isimli oyunculuk okulunu kurmuştur. Oyuncu çiftin 1994 doğumlu Alize isminde bir kızları vardır.

Altan Gördüm, ”Hayat Bilgisi” dizisinde Panzer Emin Hoca karakterine, ”Kavak Yelleri” dizisinde Kamil karakterine hayat vermiştir.

Son olarak 2011 yılında yayınlanan ”Canım Babam” dizisinde rol alan Gördüm, 2013-2014 döneminde TRT’de yayınlanan ”Beni bu biçimde Sev” isimli dizide rol almıştır.

Akademi 35Buçuk’ta oyunculuk derslerine giren Altan Gördüm, 2013 yılında meslektaşı Vahide Perçin’den boşanmıştır.
 
Üst