Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Álvarez kardeşler Eulen ve Vega Sicilia’yı bölerek barışı mühürlediler

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Adli yüzleşmenin başlamasından on yıldan fazla bir süre sonra ve Eulen’in kurucusu David Álvarez’in ölümünden sekiz bu yana, Álvarez Mezquíriz ailesinin kardeşleri, şirket varlıklarının hissedarların yeniden yapılandırılmasını içerecek şekilde bölünmesi konusunda bir anlaşmaya vardılar. ticari hizmetler grubu ve El Enebro Grubu (Vega Sicilia şarap imalathaneleri).


Son olarak iş kadını María José Álvarez, kardeşlerinin sahip olduğu geri kalan %64 hisseye ek olarak Eulen’in %100 kontrolünü elinde tutacak. Bunlar (Pablo, Emilio, Elvira, Marta ve Juan Carlos) Eulen başkanının El Enebro’daki hisselerinin %16’sını devralacaklar.

Gruplar, son yıllardaki aile savaşına son verdikleri açıklamada, “Bu yeniden yapılanma, hem iş gruplarının güçlenmesini hem de mevcut ekonomik koşulların gerektirdiği karar alma süreçlerinde daha fazla dinamizasyon ve çevikliği belirliyor.” ifadesinin altını çiziyor. Hatta operasyonla hepsi iş grupları ile hissedarlar arasında var olan hukuki süreçlerin kapatılması konusunda hemfikir.

Çatışma, Eulen hizmet grubunun adli olarak toplanan olağanüstü bir genel kurulda, o zamanki başkanı David Álvarez, onun yedi çocuğu ve bağımsız bir direktörden oluşan yönetim kurulunu feshetmeye karar verdiği Şubat 2010’a kadar uzanıyor. David Álvarez ve kızı María José’nin ortak yönetici olarak atanması.

Bir yıl sonra, 2011’in başında, işadamının yedi çocuğundan beşi, babaları ve kardeşleri Jesús David ve María José Álvarez Mezquíriz’in El Enebro’nun yönetim kurulundan ayrılmasını bir kez daha onayladı.

2013 yılı başında üçüncü kez evlenen işadamı, kızı María José ile şirketin %60’ını kontrol etmek ve beş ‘asi’ çocuğunun Eulen’in kontrolünü ele geçirme planlarını durdurmak için bir şirket kurdu. ÁLvarez Díez’in 2015 yılında 88 yaşında ölmesine rağmen, her iki şirketin yönetimi konusundaki anlaşmazlıklar bu perşembe günü anlaşmaya varılana kadar devam etti.
 
Üst