Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan mert pozları ve masmavi gözleriyle ortalığı yıktı! ‘Bu nasıl güzellik’

Beykozlu

New member
25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan, 2011-2012 yılları içinde Fox TV’de yayınlanan ”Dinle Sevgili” isimli günlük dizide canlandırdığı Gülfem rolüyle tanındı.

çabucak sonrasında Karagül, Altınsoylar, Meryem ve Zemheri dizilerinde rol alan Ayça Ayşin Turan, Netflix üretimi Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini canlandırdı.

Başrolünü Tolga Sarıtaş ile paylaştığı Arıza dizisinde hayat verdiği Halide karakteriyle isminden kelam ettiren Ayça Ayşin Turan, son olarak Ada Masalı dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Dizide canlandırdığı Haziran karakteriyle beğeni toplayan Turan, dizideki partneri Alp Navruz ile aşk yaşamaya başladı.

Başarılı oyunculuğuyla ekranların aranan yüzü olan hoş oyuncu, toplumsal medyayı pek faal kullanıyor.

Cesaretli pozları ve masmavi gözleriyle mest etti

Instagram’da 5,6 milyon takipçisi bulunan Ayça Ayşin Turan, vakit zaman yiğit paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Masmavi gözleri ve düzgün fiziğiyle kendisine hayran bırakan Ayça Ayşin Turan, son olarak duru hoşluğunu gözler önüne seren bir pozunu paylaştı.

Ağır makyajlardan kaçınan ve daha hayli sadeliğiyle ön planda olan Turan’ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

29 yaşındaki ünlü oyuncuya,Miranda Kerr gibisin”, ”Bu nasıl güzellik”, ”Peri kızı gibi”, ”Sen en hoş kadınsın” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst