Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar 611. kısım fragmanı: İstek Baba hastaniçin kaçırılıyor!

Beykozlu

New member
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Kanal D’nin Erler Sinema imzalı polisiye dizisi Art Sokaklar, 16 dönemdir aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun, direktörlüğünü Orhan Oğuz ile Kerem Saka’nın üstlendiği Art Sokaklar dizisi, geçen senelera ve yaşanan ayrılıklara karşın cuma günlerinin doruğunda yer alıyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu üzere isimlerin yer aldığı dizi, yılbaşı ortasının akabinde 610. kısmıyla izleyici karşısına çıktı.

Son kısma İstek Baba’nın vurulduğu sahne damga vururken dizinin merakla beklenen 611. kısım fragmanı yayınlandı.

Yeni kısımda, İstek Babanın, Ankara’ya verdiği dilekçe sürece konulmuştu lakin Engin’e, İstek Babanın yerine geçmesi istenmişti. Hal bu biçimdeyken Engin’in bakılırsavi kabul etmemesi üzerine bakanlık, takımın lağvedildiği yazıyı Engin’e ulaştırır.

Tüm grubun yeni yerleri aşikâr olmuştur. Grup ise, bu anları şaşkınlıkla izlemektedir. yıllardır acısıyla, tatlısıyla bir arada omuz omuza verdikleri gayret sonlanıyordur.

Bu sırada İstek Baba ile de değişik bir gelişme yaşanmaktadır. Hastanede bir anda kötüleşen İstek Baba’nın sonrasındasında kaçırıldığı görülmektedir. Pekala İstek Baba ölecek mi? İşte Arka Sokaklar 611. kısım fragmanı…


ART SOKAKLAR SON KISIMDA NELER OLDU?

Mesut’un davasında yeni kanıtların ortaya çıkması Mesut’un işini zora sokar. Kanıtları gönderen kişinin kim olduğunu öğrenen Mesut, hışımla ortadan kaybolur. Mesut’u arayan grubumuz gergindir. İstek Babanın da vurulması duruma tuz biber eker.

Emniyete gelen kanıtlar ve görgü şahidinin teşhisi Mesut’u bir numaralı kuşkulu yapar. Samir’in kaldığı hapishaniçin gelen bir haber, grubumuzu ve İlyas Albay’ı şoka uğratır. Harekete geçen İlyas Albay kendisini tehlikeli bir pozisyona sokarken grubumuzu de peşinden sürükler.

Uyuşturucu alışverişine devam eden Amerikalıların intikam almak için son bir planı daha vardır. Veli isimli tekinsiz bir adam, evvel kağıtçı Kudret’in eşi Nuran’a, akabinde da Kudret’e saldırır. Polislerimiz izini kaybettiren Veli’yi bulmalıdır. Takımımız Veli’yi ararken ortadaki hasımlığın niçinini öğrenmeye çalışacaklardır.
 
Üst