Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar ne vakit başlayacak? Art Sokaklar niye yayınlanmıyor, yeni kısım ne vakit?

Beykozlu

New member
Türk televizyon tarihinde yayınlanan en uzun dizilerden biri olan Art Sokaklar, yayın hayatına birinci 2006 yılında başladı. O tarihten bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Erler Sinema imzalı, birinci kısmı 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan dizinin direktörlüğünü Orhan Oğuz, senaristliğini ise Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan üstleniyor.

Efsane dizinin çekimlerine üretimci Türker İnanoğlu’nun babasının rahatsızlığı sebebiyle orta verilmişti. Dizinin bu hafta da yayınlanmaması izleyicilerde soru işareti bıraktı.

Arka Sokaklar izleyicileri dizinin 639. kısmının ne vakit yayınlanacağını araştırmaya başladı. Farklı bir sebep olup olmadığını da merak ediyor.

Peki bu hafta Cuma günü Art Sokaklar var mı? 639. kısım ne vakit yayınlanacak? İşte diziyle ilgili merak edilenler…

Arka Sokaklar niye yayınlanmıyor?

Dizinin imalcisi İlker İnanoğlu’nun babasının rahatsızlığı sebebiyle diziye 45 günlük orta verildi. İlker İnanoğlu, Art Sokaklar ile ilgili yaptığı açıklamada “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sıhhatiyle uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Artık konuta geçti, sıhhat durumu yavaş yavaş güzele gittiği için devam edeceğiz.” tabirlerine yer verdi.


Arka Sokaklar ne vakit yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına dair çabucak hemen bir bilgi gelmedi. Mevzu ile ilgili ayrıntılar geldiğinde haberimiz güncellenecektir.
 
Üst