Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın Pınar’ı deniz kenarına geçti, dekolteli elbisesiyle poz verdi! ‘Bu nasıl bir hoşluk ya’

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun, direktörlüğünü Orhan Oğuz ile Kerem Saka’nın üstlendiği Kanal D’nin polisiye dizisi Art Sokaklar, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu üretimleri içinde yer alıyor.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Ela Yörüklü üzere isimlerin yer aldığı Art Sokaklar dizisi, aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesiyor.

Geçen senelera ve yaşanan ayrılıklara karşın cuma günlerinin doruğunda yer almaya devam eden diziden biroldukça isim gelip geçti.

Dizide İstek Baba’nın kızı Pınar karakterine hayat veren oyuncu, sık sık değişikliğe uğradı.

İlk evvel Pınar Aydın’ın, çabucak sonrasında İpek Yaylacıoğlu’nun hayat verdiği Pınar rolünü şimdilerde hoş oyuncu Elvan Dişli canlandırıyor.

Başarılı oyunculuğuyla göz dolduran Elvan Dişli, performansının yanı sıra toplumsal medya paylaşımlarıyla da isminden kelam ettiriyor.

Instagram’da hayli fazla takipçisi bulunmayan Dişli, son paylaşımıyla da ilgi odağı oldu.

Dekolteli elbisesiyle poz verdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Elvan Dişli, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa Umutsuz Konut Bayanları dizisiyle başlayan Elvan Dişli; 91.1, Yeşil Deniz, Benim Hala Umudum Var üzere üretimlerde rol aldı.

Şimdilerde Art Sokaklar dizisinde canlandırdığı Pınar rolüyle isminden kelam ettiren Dişli, toplumsal medyayı faal kullanıyor.

Paylaşımlarıyla dikkati çeken Dişli, son olarak deniz kenarında dekolteli elbisesiyle poz verdi.

Güzel oyuncu, paylaşımına ”Sürekli uykum var fakat daima. Yaz gelince beni uyandırın.” notunu düştü.

Turuncu elbisesiyle pek beğenilen oyuncuya, ”Bu nasıl bir hoşluk ya”, ”Muhteşemsin”, ”Ay üzere parlıyorsun” yorumları yapıldı.
 
Üst