Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın Selin Komiser’ini bir de Instagram’da görün! Sırt dekolteli elbisesi ile ortalığı yıktı

Beykozlu

New member
Erler Sinema imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve direktörlüğünü Orhan Oğuz’un yaptığı Art Sokaklar, 16. dönemi ile devam ediyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu üzere isimleri buluşturan dizi, Cuma günleri dorukta yer alıyor.

Geçen 16 dönemde hayli fazla oyuncu kaybeden lakin reytinglerini kaybetmeye diziye Oya Okar, Selin Demirci karakteri ile dahil oldu.

2015 yılında diziye Selin olarak giren ve Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh ile partner olan hoş isim, her insanın beğenisini kazandı.

12 Ocak 1986 yılında dünyaya gelen ve sayısız projede yer alan Oya Okar, özel ömrü ile gündeme gelmek istemeyenlerden.

Yalnızca mesleği ile anılan ve Art Sokaklar yardımıyla mesleğinin doruğuna çıkan oyuncu, toplumsal medyayı ise faal kullanmıyor.

Çok az fotoğraf atan fakat attığı vakit en hoş karelerini paylaşan oyuncu, sırt dekoltesi ile nefes kesti.

OYA OKAR’IN HOŞLUĞU

12 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da gelen, İlk ve orta öğretimden daha sonra lise eğitimini Hoş Sanatlar Lisesi Müzik Kısmı’nda tamamlayan Oya Okar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Kısmı’ndan mezun oldu.

2005 yılında Şöhret dizisinde Gülçin isimli genç kızı canlandıran ünlü oyuncu sonrasındasında 2007 yılında yayınlanan Hekimler dizisinde Gülümsün karakterine hayat veren Okar, Art Sokaklar yardımıyla ününe ün kattı.

özetlemek gerekirse değinmemiz gerekirse Oya Oka rsırasıyla; Ümit Ulusal, Dağlar Meczubu, Sınıf, İstanbul Çocukları, bu biçimde Bitmesin, Ben Onu Çok Sevdim, Zeytin Doruğu ve Meskene Dönüş üzere dizilerde rol aldı.

Mesleğinin en düzgün günlerini geçiren güze isim, toplumsal medya fotoğrafları ile gündeme geldi.


Hem makyajsız tıpkı vakitte sırt dekolteli karelerini paylaşan oyuncuya, hayranları yorum yağdırdı.

Toplumsal medyayı etkin kullanmadığı için hayranlarından vakit zaman reaksiyon alan Okar, doğal hoşluğu ile her insanın ilgisini çekiyor.

Oya Okar’ın sırt dekolteli pozuna ise “Çok güzelsin” , “Çiçek gibisin” biçiminden övgü dolu yorumlar geldi.
 
Üst