Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın Suat’ını yıkan haber! Dizide birlikte yer almışlardı lakin…

Beykozlu

New member
Erler Sinema imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayan ve direktörlüğünü Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Art Sokaklar, 16 dönemdir seyirci karşısına çıkıyor.

2022-2023 yılında 17. dönemi ile seyirci karşısında olmaya hazırlanan diziden bugüne kadar sayısız oyuncu geldi – geçti.

Bu oyunculardan birisi olan Figen Cihan, dizide Hüsnü Çoban’ın eşi Suat Çoban karakterine hayat verdi.

1965 yılında Ankara’da doğan Figen Cihan, Bir Demet Tiyatro’da oynadığı “Elmas” karakteriyle tanındı.

Tiyatro ve dizilerde yer alan oyuncunun asıl ünü ise Art Sokaklar yardımıyla geldi. Art Sokaklar’ın Suat’ı olarak anılan Figen Cihan, büyük bir acıyla sarsıldı.

bir hayli üretimde yer alan ve son olarak da Paklar Apartmanı’nda yer alan Süreyya Gürsel Cihan, ömrünü kaybetti.

Meğer ablasıymış…

Evlilik Hakkında Her şey, Suskunlar, Art Sokaklar, Destan, Sen Çal Kapımı, Kırmızı Oda, Yasak Elma ve son olarak Paklar Apartmanı üzere üretimlerde rol alan oyuncunun kardeşi tanıdık çıktı.

Arka Sokaklar’ın Suat’ı Figen Cihan’ın, Süreyya Gürsel Cihan’dan 3 yaş büyük ablası olduğu öğrenildi. Figen Cihan tarafınca bahse dair rastgele bir açıklama gelmedi.


Olayın geçmişi

İddiaya bakılırsa gece arkadaşları ile bir restoranda eğlenen ünlü oyuncu, gece ilerleyen saatlerde Sancaktepe’de bir meskene gitti. Sabah etraftaki vatandaşlar yerde hareketsiz yatan kişiyi görmesi üzerine durumu polis ve sıhhat gruplarına haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları yerde hareketsiz biçimde yatan kişinin ömrünü kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemelerin akabinde hayatını kaybeden kişinin Günahsızlar Apartmanı’nda rol alan oyuncu olduğu tespit edildi.

Polisten alınan bilgilere göre TRT’de yayınlanan Günahsızlar Apartmanı’nda rol alan 54 yaşındaki Süreyya Gürsel Cihan, hayatını kaybetti.
 
Üst