Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Art Sokaklar’ın yıldızı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı ile ekranlara döndü! Kilit bir role hayat verecek

Beykozlu

New member
Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın kaleme aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Buyruk Benderlioğlu ve Pelin Akil üzere isimlerin yer aldığı Es Sinema imzalı Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi, aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesiyor.

İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, perşembe akşamlarına damga vuruyor.

Son devirlerde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen diziden izleyicileri sevindiren bir haber geldi. Sevilen dizinin takımına usta bir oyuncu katıldı.

Bülent Alkış Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’nın kadrosunda

Ünlü oyuncu Bülent Alkış, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin takımına dahil oldu. Alkış, dizide Kemal Reis karakterine hayat verecek.

Çemberimde Gül Oya, Art Sokaklar, Filinta, İsimsizler, Uyanış: Büyük Selçuklu, Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol alarak ismini duyuran usta oyuncu, son olarak Son Nefesime Kadar dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.


Kemal Reis hakkında

Osmanlı Devleti’ne bağlı Türk korsanlar ortasında en büyüğü ve en meşhuru olan Kemal Reis, Piri Reis’in amcasıdır.

Namı bütün Akdeniz’e yayılmış olan Kemal Reis, Osmanlı Devleti’nin ve sultanın en beğenilen ve ayrıcalıklı erkeklerindadır. olağanüstü yetkilerle donatılmış bir kişidir.

Oruç ve Hızır’ın dünyasına girdikten daha sonra gerek olaylarda koyduğu hal, gerekse verdiği kararlarla büyük tesirler uyandıracak; Osmanlı-Venedik Savaşı’ndaki rolüyle Modon Kalesi’nin fethedilmesinde değerli bir rol oynayacaktır.
 
Üst