Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aşk Mantık İntikam’ın yerine gelecek dizi aşikâr oldu! Başrolde Kurtlar Vadisi Pusu’nun efsane ismi var

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Hasret İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı Fox TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yolun sonuna geldi.

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk’in yer aldığı No:9 Productions imzalı Aşk Mantık İntikam dizisi, 42. kısımda final yaparak ekranlara veda edecek.

Cuma akşamlarına damgasını vuran Aşk Mantık İntikam dizisinin yerine gelecek olan dizi de muhakkak oldu.

Bu kışı çok şanssız geçiren ve biroldukça dizisine erken final sonucu aldıran Fox TV, Uygunluk dizisinin yayın gününü deklare etti.

Yayın tarihi muhakkak oldu

Direktör koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu Medyapım imzalı Uygunluk dizisinin tarihindeki fragmanı yayınlandı.

Güney Kore dizisi The Queen’s House’tan uyarlanan Uygunluk dizisi, cuma akşamları yayınlayacak.

Bir ihanet öyküsünü anlatacak dizi, Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasından bir hafta daha sonra yani 29 Nisan Cuma akşamı birinci kısmıyla izleyici karşısına çıkacak.


Hatice Şendil’i ekranlara döndürdü

Başrollerinde İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın yer aldığı dizi, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar’ın karısı Ebru karakterine hayat veren Hatice Şendil’i iki yıl ortanın akabinde ekranlara döndürdü.

Öte yandan Uygunluk dizisinin televizyon kanallarında dizi yoğunluğunun en çok olduğu gün olan cuma gecesi, reytinglerde başarılı olup olmayacağı ise büyük bir merak konusu…


Güzellik dizisinin öyküsü şöyleki:

Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında mükemmel, gıpta edilen bir ömrü vardır. Çok memnun olan Neslihan, kusursuz bir hayat sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun vakittir aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Artık bundan daha sonra Neslihan için korunaklı hayatından çıkıp gayrete girişme periyodudur.
 
Üst