Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘aslına bakarsan giyinmiyordun büsbütün açmışsın’ Sibil Çetinkaya’dan toplumsal medyayı yıkan poz!

Beykozlu

New member
10 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sibil Çetinkaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İrtibat Kısmı’nı okudu.

Üniversitede okuduğu sırada değişim programı ile Londra’ya giden Sibil Çetinkaya’nın en büyük hayali ise oyuncu olmaktı.

Londra’da LAMDA Akademisi’nde oyunculuk alanında eğitim alan Çetinkaya, İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nde (BAFTA) tiyatro sahnesine çıktı.

Öğrencilik senelerında ’10 Dakika’ ve ‘Şehirde Sanat’ projelerde sunuculuk yapan Sibil Çetinkaya, bir periyot TV8 takımıyla bir arada çalıştı.

Oyunculuk yerine kendisini toplumsal medya alanında göstermeyi yeğleyen Sibil Çetinkaya, fenomen oldu.

Sosyal medya üzerinden yayınladığı görüntüler ve Youtube için çektiği vloglarla ünlenen Sibil, giydiği kıyafetlerle olay oldu.

Son olarak bikinili bir karesini yayınlayan Sibil Çetinkaya için, toplumsal medya üzerinden yorum ve beğeni geldi.

Sibil Çetinkaya nazaranni büyüledi

Sibil Çetinkaya, son vakit içinderda Instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Genç fenomen bu sefer bikinili pozunu paylaştı. O poza binlerce beğeni geldi.

Geçtiğimiz günlerde beyaz kombiniyle paylaşım yapan fenomene, “Her türlü güzelsin”, “Tül perdeye benziyor” üzere yorumlar gelmişti.


Youtube ve Instagram alanında ilerleyen Sibil Çetinkaya’nın oyunculuk yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Hayali olduğu ve eğitim aldığı bilinen Çetinkaya, sosyetenin tanınan simaları ile arkadaşlık yapıyor.
 
Üst