Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Avustralya fonu IFM, Naturgy’ye olan bağlılığını güçlendiriyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Avustralya fonu IFM, Naturgy’ye yatırım yapmaya devam etme ve ayrıca İspanya’daki yatırımlarını genişletme konusundaki istekliliğini ortaya koyuyor. Ülkenin emeklilik yöneticisi, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren altyapı fonlarından birinin yatırımcılarıyla yıllık toplantı yapmak üzere Madrid’i seçti.


‘Cinco Días’a göre fonun dünyanın dört bir yanından en büyük 70 yatırımcısını bir araya getirecek ve Naturgy başkanı Francisco Reynés’in katılacağı bir etkinlik. Ayrıca, IFM’nin son dönemdeki en önemli yatırımlarından biri olan ve Aqualia veya Aleástica gibi diğer İspanyol şirketlerinin de başkentinde yer alan bu yatırımı ilk elden tanıtmak için şirketin tesislerine ziyaret gerçekleştirilecek. .

Kuruluş, “IFM, fonunun İspanya’daki yatırımları için büyük bir potansiyel öngörüyor ve enerji geçişine sosyal açıdan sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde katkıda bulunmak için diğer sektörlerde de büyümeye devam etmeyi umuyor.” dedi.

Ayrıca IFM Yatırımcılarının altyapı varlıkları portföyü için “İspanya’nın artan stratejik önemini” savunuyorlar ve Europa Press’e göre, dünya çapında 950.000 milyon Euro’dan fazla yatırımı temsil eden uluslararası kurumsal yatırımcıların desteğinin alınması bekleniyor. Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Avrupa ve Kanada’da bulunan emeklilik fonları dahil.

Bu anlamda Avustralyalı firma, bu varlık sınıfına tahsis ettiği fon aracılığıyla son beş yılda Naturgy, Aqualia ve Aleástica’ya yaklaşık 8 milyar euro yatırım yaptığını vurguladı.
 
Üst